Skip to content
3 år ago

522 words

Naturen er fuld af planter, urter og blomster med effektive egenskaber. Det er disse nøje udvalgte egenskaber, der danner grundlaget for Raunsborgs hudplejeserie.

Raunsborg er et samarbejde mellem modeeksperten Jim Lyngvild og familiefirmaet Plum A/S. Sidstnævnte har produceret hudplejeprodukter i mere end 45 år og vægter kvalitet højere end alt andet. De indgik samarbejde med Jim Lyngvild i 2011, og modeekspertens passion for nordisk mytologi, skønhed og natur var et perfekt grundlag for samarbejdet til en ny hudplejeserie. Navnet Raunsborg er inspireret af Jim Lyngvilds vikingeborg på Sydfyn, RAVNSBORG.

Produkterne er skabt med omtanke for den sarte, nordiske teint i Plums moderne laboratorium. Selvom der er brugt teknologi i udviklingen af produkterne, er det naturen, der spiller en central rolle i Raunsborgs produkter. Filosofien i Raunsborg er nemlig, at naturen kan skabe små mrakler. Flora Danica er en hundrede år gammel bog om nordiske planter, som de har hentet inspiration i. De mest effektive urter, planter og blomster er udvalgt og danner grundlaget for Raunsborg Nordic serien – en skønhedsserie med milde dufte, Raunsborg MAN – hudpleje & dufte til den maskuline hud samt Raunsborg Sensitive – parfumefri skønhedsserie. De tre serier gør, at der er noget for enhver – og det gør hudplejerutinen nem og enkel. 

Raunsborgs skønhedsserier indeholder naturlige produkter. På ingredienslisten finder du æbleblomst, troldhassel, mælkebøtter, agurk, radisse, padderokke, morgenfrue, birk og klitrose. Disse danner grundlaget for produkterne i Raunsborg Nordic, og du kommer altså virkelig i kontakt med naturen, når du benytter denne serie.

Husk at give din hud fugt hver dag. Raunsborgs Day Creme indeholder planteekstrakter fra mælkebøtten, som opstrammer og forbedrer hudens elasticitet. Denne dagcreme holder huden frisk og blød hele dagen, og dufter skønt af birk. Desuden indeholder den ceramide 2, som udsætter naturens ældningstegn.

Raunsborg er for dig, der går op i at passe på din hud, og som gerne vil pleje den med lækre kvalitetsprodukter. Der er mange faktorer, der kan have indvirkning på vores hud. Hvis vi glemmer at drikke tilstrækkeligt med vand i løbet af dagen, mangler huden for eksempel fugt. Hvis vi er i søvnunderskud, kan huden komme til at se grå ud. Solen er hudens værste fjende og kan føre til rynker og pigmentforandringer. Stress kan også give dig dårlig hud i form af urenheder, og selvfølgelig er rygning også en synder.

Udover at minimere disse risikofaktorer kan du også gøre noget aktivt for din hud i form af at vælge en god hudplejeserie som Raunsborg. 

Raunsborg har produkter til ansigt, krop, hår og desuden solcreme, så du kan passe på din hud i solens skarpe stråler – du vil takke dig selv på længere sigt.