Skip to content

Sådan bringer du New York ind i dit hjem

11 måneder ago

306 words

En trend, der de seneste år har vundet stort indpas inden for boligindretning, er at bringe den rå og industrielle New Yorker stil ind i indretningen. Selvom det kan virke som en stor og omfattende opgave, så er det slet ikke så svært at bringe New York ind i hjemmet. En simpel og let måde, hvorpå man kan bringe den rå og industrielle stil ind i indretningen, er ved at få opsat en New yorker væg.

En New yorker væg består af et sort stel, hvori det er muligt at indsætte glas, såfremt man ønsker dette. Væggen har et industrielt udtryk, der er med til at skabe kontrast til de andre elementer i indretningen. Foruden at skabe kontrast i indretningen, er det med en New yorker væg også muligt at få langt mere lys ind i hjemmet, hvilket også vil få rummet til både at synes og føles større.

Én væg, mange muligheder

Hvor end i hjemmet, du ønsker at bringe den industrielle stil ind, er det muligt med en New yorker væg. Væggen er nemlig ikke bundet til kun at kunne opsættes ét sted i hjemmet. Den kan nemlig tilpasses de mange forskellige rum i hjemmet, og der er altså en lang række muligheder, hvis man ønsker at bringe en New Yorker væg ind i sit hjem. Den kan blandt andet bruges som almindelig væg, skillevæg og meget mere. Desuden laves væggen efter dit hjem og dine ønsker, hvormed dine indretningsønsker vil blive opfyldt.

Så ønsker du at følge tidens trends og bringe New York ind i dit hjem, så er det selvfølgelig en New yorker væg, du skal have fat i.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *