Skip to content

Sådan får du det bedste ud af din kælder

1 måned ago

294 words

Når du har hus, ender din store kælder tit med at blive ubrugte kvadratmeter, og det er jo synd, når det er så store rum, som det er. Ikke alle kældre er beboelige, men det betyder ikke nødvendigvis, at man ikke kan bruge den til noget. Vi giver dig her gode råd til, hvordan du får det bedste ud af din kælder, så du også har lyst til bruge den.

Gør noget ved gulvene

Gulvene er ofte den helt store synder, når det kommer til kælderens afbenyttelse, da de hverken er specielt indbydende eller praktiske. Der kan være visse krav til funktionaliteten i gulvene på grund af fugt og lignende i kælderen, og i den situation kan kældergulve være løsningen for dig. Det er gulve, som stadig udfører den praktiske funktion, men som ikke er ubehagelige at gå eller kigge på. Måske dur det ikke til børneværelset, men det gør, at man kan bruge rummet igen.

Opret et værksted

Hvis rummene ikke dur som værelser eller til at sove i, er der ikke noget i vejen for, at man har værksted. I et værksted vil der typisk være slid og tabte hammere, hvorfor det ikke gør noget, hvis gulv og vægge ikke er helt up to date.

Opbevaring og bryggers

Den helt klassiske, som du måske allerede bruger kælderen til i forvejen. Hvis du opbevarer ting i kælderen, anbefaler vi, at du sætter dine ting en smule op i højden, så du i tilfælde af voldsom regn ikke skal døje med, at alle dine ting har fået fugt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *