Skip to content

Skab glæde med en T-shirt fra Babadut.dk

3 år ago

398 words

En t-shirt med tryk er en super god måde at komme ud med et budskab. For rigtig mange bider nemlig mærke til, hvad der står på dit tøj. Hos Babadut.dk kan du få t-shirt med tryk. Dette er en oplagt mulighed til rigtig mange forskellige situationer. Står du og skal bruge en t-shirt med et personligt tryk, så er det blot at tage kontakt til webshoppen. Du kan få lige præcist det personlige budskaber, som du ønsker, tryk på dit tøj.

Babadut.dk er en webshop med alt de gode til dine børn. Her finder du produkter i økologi, så du ikke skal overveje sundhedsrisikoen i forbindelse med de produkter, du bruger omkring dit barn.

Blandt populære t-shirts kan specielt fremhæves dem med teksten som “Jeg skal være storebror” eller “Jeg skal være storesøster”. En super god måde at sende budskabet om forøgelse i familien. En anden mulighed er blot at få sit navn skrevet på t-shirten. Eller hvad med blot at få skrevet korte statements som “To cool”, “The Best”, “Så sej” eller andet du synes er et cool budskab at sende. Der kan også blot stå “Mor” eller “Far” på trøjen, der dermed kan være en oplagt gave.

En anden mulighed er at få lavet trykket på de populære hættetrøjer. Udvalget at hættetrøjer er i flere forskellige farver, men i kraftig kvalitet, så budskabet kan stå flot på trøjen.

Trykket der benyttes Økotex 100 certificeret og dermed helt uskadeligt. Du kan uden bekymringer give dit barn disse trøjer på. Desuden holder trykket til vask med vrangen ud på op til 90 graders varme. Og trykket vil aldrig krakelere.

Blandt andre produkter hos Babadut.dk kan nævnes produkter til, når barnet skal pusles og plejes, du kan finde et udvalg af super gode madkasser og opbevaringsbeholdere til madprodukter. Men også meget andet til børnenes hverdag.