Skip to content

Skab stemninger med dekorative duge

1 år ago

423 words

Når man skal dække et flot bord til middagsgæsterne, er der flere ting, der kan give det en fin tilføjelse, eksempelvis lys, blomster eller servietter, men hvis man godt kunne tænke sig at lave en lille twist på en traditionel borddækning, kan man vælge en dug i et spændende mønster eller en fin farve. Er det til påskefrokosten, kan man overveje den flotte, sartgule og eksklusive dug fra Södahl og dermed skabe den helt rigtige stemning.

Det kan også være, at du er træt af at se på den slidte voksdug på køkkenbordet, og savner noget mere stilfuldt, men synes det er svært, at finde en dug, der udover at se flot ud, også beskytter bordet. Også i dette tilfælde kan man bruge Södahl duge. De er yderst dekorative med deres fine mønstre, flotte farver og elegante design. Så man også kan have et dekorativt bord i hverdagen – uden at bekymre sig om skrammer. En smuk du kan give et friskt pust i hverdagens ellers travle køkkenrum.

Dekorative og funktionelle duge

Du finder følge slags duge i en variation af størrelser, farver og mønstre:

  • Pimpinelle dugen: Damaskvævet dug med staincoat-overflade, hvilket betyder, at hvis man spilder, kan det let tørres på med en klud, da det vil ligge ovenpå dugen.
  • Complex: Også en damaskvævet dug med en coated overflade. Derudover er den lavet i 100% bomuld og er oekotex-produceret. Den er designet med 60’erne og 70’ernes stilunivers i tankerne.
  • Modern Rose: En damaskdug af en bomuld og polyester blanding med en staincoat. Mønsteret er smukke rosemotiver i bløde tone-i-tone farvekombinationer.

Kvalitetsbevidst nordisk design

Södahl blev skabt i 1963 af Hans Jürgen Schöbel, der havde en vision om at skabe kvalitetsprodukter i et flot design, med unikke mønstre og skønne farver. Derudover ville han, at produkterne skulle kunne sammensættes på kryds og tværs af type. Denne filosofi om lang holdbarhed og dansk kvalitet med et moderne skandinavisk design holder stadig i dag. De smukke mønstre er på én gang som taget ud af tidens tendenser samtidig med at de er tidsløse. Det betyder, at du med en dug herfra kan være sikker på, at den er elegant og holdbar.

Du kan se udvalget af Södahl dugene online og få dem leveret den næste dag, hvis du falder for en af de mange valgmuligheder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *