Skip to content

Slidstærkt og godt at gå på

9 måneder ago

305 words

Navnet stengulv, lyder måske som noget meget hårdt, men i dette tilfælde er der tale om yderst effektivløsning, når vi taler om gulve til lokaler hvor der er mange mennesker der går hver dag. Gulvet er etepoxygulv med sten, som ikke kun er flot og stilrent at se på, men som også er rigtig godt at på. Påarbejdspladser, hvor man skal gå meget rundt, er det en god ting med et gulv, som er stødabsorberende, og har en god gangkomfort.

Design dit eget stengulv

Hos os kan du ikke bare købe et epoxygulv med sten, du kan ligefrem designe dit eget! Sammensæt diteget epoxygulv med sten, som møder alle dine behov, samtidig med at det ser flot ud og giver et uniktlook til din butik eller lokale. Du kan vælge mellem mange forskellige farver, mønstre og forskelligeoverfalder, som er med til at gøre dit epoxygulv med sten helt unikt og dit eget. Ydermere, kan du fåtilføjet logo eller tekst. Det er en helt unik mulighed for at reklamere yderligere for din virksomhed.

Et stengulv har mange fordele

Med et epoxygulv med sten har du mange fordele, som du ikke har med et almindeligt gulv. Epoxygulvemed sten er yderst holdbare, faktisk endnu mere holdbare end betongulve. Det er et slidstærkt gulv,som samtidig er yderst komfortabelt for medarbejdere at gå på. Det kan derfor holde til megetgangtrafik, samt lettere køretøjer. Alt i alt en virkelig holdbar løsning, som ligeledes har en godlydisolering.

Kontakt os for mere information om stengulve

Er du interesseret i at høre mere om vores smarte expoxygulv med sten, så er du mere end velkommentil at kontakte os og høre nærmere om hvad vi kan tilbyde dig og din virksomhed.