Skip to content

Smukke og rustikke plankeborde fra Thors Design

3 år ago

408 words

Plankeborde i råt genbrugstræ vinder stigende indpas i de danske hjem, i takt med at det trendy, rå look får større og større gennemslagskraft. Københavnerlamper, rå murstensvægge og betongulve går fint i spænd med de rustikke plankeborde fra Thors Design. De flotte og unikke plankeborde er fremstillet af afrikansk Azobé træ, som i mange årtier har tjent som bolværk i danske færgehavne. Træet er verificeret bæredygtigt, og indeholder udelukkende naturlige olier – ingen imprægnering. Det smukke Azobé træ har gennem sin levetid været udsat for slid i form af saltvand og danske vejrlig, og bærer levende vidnesbyrd om sit ophav. Et plankebord fra Thors Design er et stykke dansk historie – i midten af din spisestue eller køkken alrum.

Fra bolværk til spisebord

Teamet bag Thors Design forestår afhentning og udvælgelse af det træ, som skal forvandles fra massivt bolværk til et rustikt spisebord, langbord, konferencebord eller cafébord. Revner, sprækker og øvrig patina er personlighedstræk ved træet, som gør møblet unikt og giver det sjæl – så disse slibes ikke bort. Der arbejdes med udgangspunkt i – og hensyntagen til – materialet. Der anvendes ingen giftige præserverings midler, og det naturlige element i det solide træværk respekteres fuldt ud.

Plankeborde i genbrugstræ – den ultimative upcycling

Når du køber plankeborde fra Thors Design, bidrager du til genbrugsfilosofien. Samtidig får du et unikt og slidstærkt bord, som bare bliver bedre med alderen – og som kan tåle at blive brugt. Du kan vælge mellem fire forskellige modeller: Uniq, som er den mest eksklusive model, Idun, som er det lidt mindre og lettere plankebord, Gaia, som er noget større end Idun og egner sig til den lidt mere rummelige bolig, og Mosaic, som er Thor Designs største plankebord, og som især anvendes i møde- og konference lokaler.

Plankeborde fra Thors Design laves også efter dine egne mål. Læs mere på thors-design.dk.