Skip to content

Stilet og dansk: 3 inspirerende designs, du bør eje

3 måneder ago

275 words

Nogle er til det billige fra IKEA, andre foretrækker det lidt dyrere danske design, som kommer i en del højere kvalitet. Det er smag og behag, men vi forstår godt, hvis du foretrækker det lidt mere eksklusive for at få noget kvalitet ind i hverdagen. Vi giver dig her tre bud på, hvad dine tre næste køb kan være, hvis du jagter danske designs.

Mads Stage

Mads Stage er en tidligere dansk tegner, som har efterladt sig et stort eftermæle inden for dansk design. Særligt Mads Stage jagtstel er populært, og du kan gå ind i et ethvert ældre køkken og finde fasaner og andre dyr fra jagtmarken. Det er meget visuelt betonet, og der er konkrete billeder af dyr i realistiske formater. Du skal derfor være til realistiske tegninger, hvis du går med Mads Stage.

Royal Copenhagen

Hvis du derimod er det til det helt klassiske hvide uden så mange billeder, så er RC noget for dig. RC er også at finde i de fleste danske hjem, men særligt er også den yngre generation hoppet med på bølgen. Det kommer naturligvis i flere forskellige udgaver, men i bund og grund er det et utroligt stilrent stykke design, hvor farverne ikke dominerer.

Erik Bagger

Erik Bagger er mest kendt for sine glas, som har en flot bølget form. Du kan både finde glas til hverdag og til finere arrangementer, mens du også finder bestik fra EB, hvis du vil have noget, der matcher. Mulighederne er rigtig store med dette fleksible brand, som ikke nødvendigvis koster alverden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *