Skip to content

Svært at gøre rent under toilettet?

1 år ago

332 words

Der er ikke meget plads under et klassisk toilet. Vandlåsen og kummen laver små huler nullermænd elsker at gemme sig i. Det slipper du for med et væghængt toilet. Et væghængt toilet er nemt at gøre rent. Du slipper for kondensvand og urin der samler sig for foden af toilettet. Du kan nemt gøre rent på hele gulvet fordi toilettet hænger på væggen. Til gengæld er et klassisk toilet nemt at reparere. Det er jo ikke fordi du forventer at det går i stykker. Og hvis det gør, så er det nok alligevel ikke et godt toilet. Så hellere skifte hele skidtet og få et af god kvalitet.

Det skal være nemt at gøre rent

Der er nok ikke mange der holder toilettet rent nedenunder og bagpå. Der samler sig de vildeste nullermænd bag ved toilettet. Og kanten under cisternen er direkte klam at tørre af. Den klud bliver aldrig brugt mere. Det er virkelig besværligt at rengøre et almindeligt toilet. Og det er bestemt ikke en opgave du vil komme til at savne.

Kan bære store bagdele

Det er uendeligt nemt at rengøre toilet og gulvet nedenunder. Det er slut med klamme pletter der har groet små pelse af støv. Det væghængte toilet kan bære op til 400 kilo og det optager mindre plads end det klassiske. Du skal tage højde for at cisternen bliver bygget ind i væggen. Hvis du ikke har et hulrum i væggen, så må du lave et.

Vælg den miljøvenlige linje

Det væghængte toilet passer særligt godt i tagetager hvor der er en skunk som kan rumme cisternen. Du bør skifte dit toilet ud for at spare på vandet og gøre rengøring lettere. Du sparer både tid og penge mens du skåner miljøet. Se dine muligheder hos Lavabo.