Skip to content

Tag en bestyrelsesuddannelse på topniveau hos Board Governance A/S

2 år ago

749 words

Vil du gerne være et kompetent bestyrelsesmedlem, så er det oplagt at tage en bestyrelsesuddannelse, som giver dig den faglige ballast og viden, der skal til for at arbejde professionelt i bestyrelser. Board Governance A/S udbyder Skandinaviens mest anerkendte bestyrelsesuddannelser, hvor du bliver trænet i nye arbejdsformer og metoder med fokus på at skabe værdi for den virksomhed eller organisation, hvor du sidder som bestyrelsesmedlem. Bestyrelsesuddannelserne hos Board Governance A/S tager afsæt i den nyeste forskning og best practice, og du vil få udviklingsværktøjer inden for moderne ledelses- og forretningsorienteret bestyrelsesarbejde, som du kan bruge til at skabe konkret resultater.

Bestyrelsesuddannelser på topniveau

CREATING BOARD VALUE™ er en bestyrelsesuddannelse, som giver dig et solidt kendskab til egne arbejdsmetoder på bestyrelsesniveau. Her får du et sprog og en bestyrelsesidentitet som bestyrelsesmedlem, og du lærer, at andre i en bestyrelse kan have erfaring med at løse opgaver anderledes, end du selv gør. Du lærer desuden at have personlige ressourcer, som kan anvendes til bestyrelsesarbejdet. STRATEGIC BOARD ROOM™ er den mest eftertragtede bestyrelsesuddannelse, som Board Governance A/S udbyder. Den tager udgangspunkt i dig som individ, og du lærer, hvordan du kan bidrage til forretningsudvikling. Du bliver bedvidst om at anvende dine egenskaber og ressourcer i kombination med moderne arbejdsmetoder, og du bliver introduceret for, hvordan du kan skabe værdi på en konkret how-to-do fremgangsmåde. Du vil blive trænet i at udvikle bestyrelse fra kun at tage sig af kontrolopgaver til at kunne indfri virksomhedens fulde potentiale. STRATEGIC BOARD ROOM™ er en bestyrelsesuddannelse, som er relevant for dig, som er interesseret i moderne og forretningsorienteret bestyrelsesarbejde. Målgruppen er primært erfarne bestyrelses- og direktionsmedlemmer, men det kan også være direktører eller ledere, der har kontakt til bestyrelser, som uddannelsen er relevant for. STRATEGIC BOARD ROOM™ anvender virtuelle bestyrelser, som er et miljø, hvor du kan øve dig i de nyeste metoder og værktøjer. Her får du mulighed for at interagere med erfarne bestyrelsesmedlemmer samt få værdifuld feedback fra andre bestyrelsesgrupper og instruktører.

 

Udvikl og styrk dine kompetencer som bestyrelsesleder

Vil du gerne udvikle og styrke dine kompetencer som bestyrelsesleder, så er uddannelsen CHAIRPERSON™ den helt rigtige for dig. Som bestyrelsesleder stilles der krav til dit ledelsesberedskab, dine ressourcer, kompetencer, kvalifikationer samt en tydelig ledelsesidentitet. Under uddannelsen får du udviklet dit ledelsesberedskab med udgangspunkt i, at bestyrelsesarbejde handler om at arbejde med mennesker, og du bliver endnu bedre til at lede en bestyrelse og få bestyrelsen til at samarbejde som et team og arbejde målrettet mod de samme mål. Du vil blive præsenteret for og trænet i de nyeste udviklingsmetoder inden for ledelsesorienteret bestyrelsesarbejde, og du vil derigennem få handlekraft til at udvikle din bestyrelse.

 

Bestyrelsesuddannelser med vægt på menneskelige og ledelsesmæssige aspekter

Board Governance A/S lægger stor vægt på menneskelige og ledelsesmæssige aspekter, når det handler om bestyrelsesarbejde. Alle uddannelser, kurser og seminarer træner, hvordan individet kan skal værdi og udvikle virksomhedens forretningspotentiale. Ud over de moderne bestyrelsesuddannelser STRATEGIC BOARD ROOM™, CHAIRPERSON™ og BANK GOVERNANCE™ udbydes også minikurserne BOARD ROOM™ og AT HOME EDUCATION™. Derudover arbejder Board Governance A/S med REKRUTTERING, EKSTERN BESTYRELSESVURDERING® og BESTYRELSESLICENS® og har via BOARD GOVERNANCE A/S Research Center tilknyttet en række erfarne bestyrelsesledere, internationale forskere og erhvervstunge ressourcepersoner, så alt arbejde er baseret på nyeste viden, og du kan være sikker på at få den bedste bestyrelsesuddannelse med diplom. Vil du gerne vide mere om de bestyrelsesuddannelser, som Board Governance A/S udbyder, så finder du uddybende information på www.board-governance.com. Her kan du desuden se priser for uddannelserne, datoer for opstart og oversigter over uddannelsernes opbygning. Du kan nemt tilmelde dig den bestyrelsesuddannelse, som passer bedst til dig ved at udfylde tilmeldingsblanketten på hjemmesiden, og du finder også kontaktoplysninger til Board Governance A/S, hvis du har nogen spørgsmål til uddannelserne.