Skip to content

Trinvis guide til Primafaerdighaek.dk

8 måneder ago

427 words

Kender du til konceptet og udvalget hos Primafaerdighaek.dk? Hvis ikke, så giver vi dig lige en hurtig indføring i det simple koncept, der kan realisere din gartner- have- eller hække-drøm i løbet af utrolig kort tid, så du ikke skal vente flere år med at få den hæk, som du ønsker.

Der er mange grunde til at få sig en hæk i haven, som ofte bliver placeret ved kanten af haven ud til vejen eller naboen. Måske ønsker man mere privatliv, så andre folk ikke kan kigge ind fra gaden eller ovre fra naboen. Måske vil man have en naturlig afskærmning for de værste lyde, hvis man bor tæt på områder, hvor der ofte kan være en del støj.

I sådanne tilfælde har man af gode grunde ikke tålmodighed til at plante en hæk fra bunden og vente flere år med at se den blomstre op over flere sæsoner og år, hvor den blandt andet skal klippes til. Det kan også være, man i mellemtiden ombestemmer sig med hentydning til valget af hæktypen eller placeringen, og så er det en skam, hvis hækken kun er vokset halvvejs op.

Derfor skal du benytte Primafaerdighaek.dk, hvor navnet næsten giver sig selv: De kan levere en hæk, der allerede er groet færdig i længden og højden, men som stadig vokser videre med gro-garanti.

Vi opridser lige deres lette tilgang til, hvordan du får din hæk, som kan være alt fra bøg, liguster, syren eller en helt anden foretrukken, i løbet af blot få dage.

1) Du finder først og fremmest den hæk, der passer dig bedst.
På deres hjemmeside kan du endda finde en guide til, hvordan du vælger den hæk, der egner sig til dit formål.

2) Efter du har valgt din hæk, ankommer den på den dato, du har valgt – og det behøver ikke være langt ude i fremtiden.

3) Nu skal den plantes! Her kan du med fordel bruge deres planteguide

God fornøjelse med din nye hæk!