Skip to content

Undgå sygdom med en god hånddesinfektion

1 måned ago

316 words

At vaske hænder og spritte hænder har vi alle lært kan beskytte en mod omverdens bakterier og sygdomme. Hos Clean Management har vi et solidt udvalg af håndesinfektionsprodukter, som du kan bruge til at holde dine hænder rene, når du er på farten og ikke har mulighed for at vaske hænder.

Hånddesinfektion til følsomme hænder

Hos Clean Management går vi op i at alle skal kunne opnå god hygiejne. Derfor kan du i vores udvalg finde håndesinfektionsprodukter, som er uden alkohol. Vi kender alle den ubehagelige følelse af at have helt ru hud efter at have brugt diverse hånddesinfektionsprodukter rundt omkring. Men køber du din egen håndsprit uden alkohol, er du sikret at værne om dine hænder, som du vil. Tag styringen over dine hænders sundhed med alkoholfri hånddesinfektion.

Hånddesinfektion til enhver

Ønsker du, at der skal være alkohol i din hånddesinfektion, så den lugter af noget, der batter, så finder du naturligvis også det hos os. Vores hånddesinfektionsprodukter kommer i flere forskellige størrelser alt efter, hvad du har behov for. Har du brug for mindre beholdere til for eksempel borde på en restaurant, så har vi det, eller har du brug for større beholdere, så har vi beholdere på op til 5 liter, som egner sig utroligt godt til store arbejdspladser.

Tilbehør til hånddesinfektion

I vores udvalg finder du også standere til hånddesinfektionsprodukterne, som gør, at håndspritten kan stå frit uden et bord eller lignende under sig. Du kan også købe dispensere her hos os, som er automatiske, så folk ikke skal have kontakt med beholderen for at spritte deres hænder. Tag et kig i vores sortiment allerede i dag og find lige præcis de produkter, der opfylder alle dine behov.