Skip to content

Unikke, græske sten

1 måned ago

322 words

Ønsker du dig også en speciel og smuk have? Med håndsamlede, græske pigsten kan du opnå et heltunikt udtryk i din haves planlægning. De græske pigsten giver et meget smukt og æstetisk look, som ermed til at gøre din have lidt mere speciel end din nabos. De smukke pigsten er håndsorterede, og visælger kun de mest flade sten. Det at pigstenene er flade gør at er nemme at lægge, og giver et megetsmukt udtryk i en have.

Smukke belægningssten

Hver enkelt græsk pigsten er et unikt kunstværk i sig selv, og gør det nemt at udfolde sig kreativt med sitbelægningsprojekt til haven. Mulighederne er uendelige for brugen af pigsten i haven. Det er megetrobuste sten, og de kan for eksempel sagtens bruges rundt om et bålsted, da de sagtens vil kunne tålevarmen fra et bål. Et bålsted lavet med pigsten vil give et smukt og gammeldags udtryk til en dejlig have.

Du kan selv lave din have flot

Det er sjovt at være sin egen havearkitekt og udfolde sig kreativt med spændende og unikke ideer. Dukan sagtens lægge pigsten i din have selv. Det er et hyggeligt og møjsommeligt arbejde hvor hver enestesten bliver lagt individuelt så de passer sammen. Det at vores pigsten er flade gør det nemmere at læggedem. Det sikrer også en jævn overflade på dit belægningsprojekt, og et rigtig flot slutresultat.

Gode råd til dit haveprojekt

Når man bruger pigsten til at lægge i sin ave, så er der et par ting der er gode at huske på. Blandt andet kan det være en god idé at tage et kig på alle stenene, og se hvilke som passer godt sammen. Det er altid godt at skabe sig et overblik over de sten man har købt.