Skip to content

Varmepumper – energibesparende, miljøvenlig og rentabel opvarmning

2 år ago

451 words

varmepumper

Synes du også, at din varmeregning er for høj eller bekymrer du dig om klimaet og overvejer en mere miljøvenlig opvarmning af dit hus? Så bør du overveje at skifte til en varmepumpe. Hos kinnan.dk kan du finde varmepumper fra førende mærker som LG, Panasonic og Mitsubishi.

Afhængigt af om det er til sommerhuset, helårsboligen eller nybyggeriet, så er der forskellige muligheder. Dimensionering af varmepumpen afhænger af isoleringen af huset og dit forbrug – alt sammen har betydning for hvilken type varmepumpe, du bør vælge. Der findes modeller, der både er støjsvage og i tidsløse designs, så det ikke skæmmer huset.

Hvordan virker en varmepumpe?

Varmepumpen omdanner udendørs luft til varme inde i huset. Der foregår en konstant cirkulation mellem skiftevis fordampet og kondenseret væske, hvormed den også forhøjer temperaturer. Det er en særdeles miljøvenlig måde at opvarme huset på, da den avancerede teknologi omdanner luftens energi til varme. Denne teknologi gør også, at en varmepumpe kan bruges til køling, fordi den kan vende luftstrømmen, således bruger den også mindre energi i forbindelse med nedkøling end med opvarmning. Derfor er det også en varmeløsning med et minimum af omkostninger på alle tider af året. Der findes forskellige typer af varmepumper, der hver især er optimale i forbindelse med forskellige opvarmningsbehov. Der findes både varmepumper, der virker luft-til-luft og luft-til-vand. Fælles for dem er, at de er energieffektive, og at du vil opleve en besparelse på din varmeregning.

varmepumper1

Fordelene ved at vælge en varmepumpe

Vælger man at skifte til en varmepumpe, vil man opleve en lang række positive forhold. Den er:

  • Energieffektiv
  • Miljøvenlig
  • Energibesparende
  • En fremtidssikret løsning

Bedst i test? Det bør du kigge efter, når du vælger varmepumpe:

Det kan være svært at holde styr på udvalget af varmepumper, der optimeres og udvikles konstant. Der er dog fem faktorer, man altid bør kigge efter:

  • COP-værdi (nominel effekt)
  • SCOP-faktor (årsvirkningsgrad)
  • SEER-effekt (sæson-energieffektivitetsforhold)
  • Støjniveau (dB)
  • Energiklasse (energimærkning)

Kvalitetsvarmepumper og -service

Kinnan.dk har et landsdækkende netværk af flere hundrede forhandlere og autoriserede montører. Derfor kan de også tilbyde en god service. Det betyder også, at uanset hvilken type varmepumpe, du er interesseret i, så kan de vejlede dig og montere den for dig. Så hvis du er interesseret i en miljørigtig opvarmning eller aircondition, så kontakt dem og hør om de forskellige muligheder eller beregn hvor stor en besparelse du kan opnå ved at skifte til en varmepumpe på hjemmesiden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *