Skip to content

Giv dine medarbejdere et sundt personalegode med firmafrugt

8 år ago

564 words

Det er sundt at spise frugt og grønt hver dag, for det giver os mere energi og beskytter os mod en række livsstilssygdomme som f.eks. kræft, type 2-diabetes, hjertekarsygdomme samt overvægt. Der er også dokumenteret, at hvis vi skal have den maksimale effekt af frugt og grønt, så skal vi spise 600 gram om dagen. Det gælder derfor om at have nogle gode, sunde vaner, hvor det at spise frugt som f.eks. mellemmåltid er noget, vi gør dagligt. At spise frugt giver energi og er med til at holde blodsukkeret stabilt i en travl hverdag på arbejdspladen, hvor vi har brug for at kunne koncentrere os for at yde vores bedste. De fleste medarbejdere er derfor glade for at have en frugtordning på jobbet. Det er nemt at bestille sunde, velsmagende firmafrugtkurve eller firmafrugtkasser online og få frisk frugt leveret lige til døren, når det passer jer, til yderst favorable priser.

Firmafrugtordning giver veloplagte, sunde og effektive medarbejdere

Firmafrugt er et rigtig sundt personalegode, som medarbejderne værdsætter. Det giver dem mulighed for at vælge et naturlig frisk mellemmåltid, som giver energi til kroppen, og som er et godt alternativ til kageordninger eller kaffe. Især om eftermiddagen, når koncentrationen daler, er det dejligt at kunne spise frugt og få et energiboost. Frugt indeholder mange sunde antioxidanter, kostfibre, mineraler og vitaminer, som giver kroppen og hjernen fornyet præstationskraft. En firmafrugtordning er en win-win situation for virksomheden og jeres medarbejdere. Vælger I en firmafrugtordning på arbejdspladsen, får I nogle mere effektive medarbejdere, som også har mindre sygefravær. Medarbejderne føler sig værdsat, fordi virksomheden interesserer sig for deres sundhed og tilbyder et sundt alternativ til slik og kage. Fokus på sundhed og medarbejdertrivsel bidrager til et positivt arbejdsmiljø og kan være med til at tiltrække kvalificerede medarbejdere til virksomheden.

Frisk sæsontilpasset frugt til faste lave priser

Frugtkurven.dk er en leverandør, som tilbyder firmafrugt med frisk sæsontilpasset frugt, som leveres i frugtkasser eller frugtkurve til en fast lav pris. Hver dag sammensætter Frugtkurven.dk sæsonens mest friske frugter, så I får saftig, velsmagende og varieret frugt, I kan nyde. I kan vælge mellem økologisk og ikke-økologisk frugt. Frugterne er op til 20 % større, og dermed får I 20 % mere for pengene, når I vælger at handle hos Frugtkurven.dk. Der finde fire størrelse af økologiske frugtkurve og frugtkasser, hvor den mindste har 25-35 stk. frugter, og den største har 65-100 stk. frugter. I kan vælge mellem ikke-økologiske frugtkurve i fire forskellige størrelser: Mini, Lille, Mellem og Stor, og her får I kvalitetsfrugt toppet med vindruer. I kan også vælge Basisfrugt i fire forskellige størrelser: 25 stk., 35 stk., 45 stk. og 55 stk. Derudover kan I vælge frugtkasser i fire forskellige størrelser: 40 stk., 50 stk., 75 stk. og 100 stk. Alt efter jeres ønsker og behov får I leveret en indbydende frugtkurv eller frugtkasse, som med sine farver, smag og sødme vil være helt uimodståelig for de fleste medarbejdere. Frugtkurven.dk tilbyder personlig service og faste leveringstider, og er allerede den foretrukne leverandør af firmafrugt i mange virksomheder. I kan altid ringe til Frugkurven.dk og få et godt tilbud på firmafrugt.