Skip to content

Varmepumper i høj kvalitet til erhverv og privat

7 år ago

411 words

Inden for engros salg af varmepumper i Danmark er Kinnan blandt de absolutte sværvægtere. Med elleve år på bagen har Kinnan efterhånden oparbejdet et vist ry – og en solid portefølje, inden for såvel tilfredse og loyale kunder som varesortiment. Ud over Panasonic – som var det første brand, Kinnan fik agentur på – forhandler virksomheden nu også produkter fra mærkerne LG og Mitsubishi. Alle tre brands fra producenter, som er kendte for høj kvalitet, og som overholder samtlige standarder i branchen.

Varmepumper til erhvervslivet og til private kunder

Kinnan har fra starten specialiseret sig i miljøvenlige og besparende varmepumper, og solgte i begyndelsen mest varmepumper til montering i private huse og sommerhuse. Inden for de seneste år er efterspørgslen på varmepumper til erhvervslivet øget mærkbar – måske som en konsekvens af, at virksomheder pålægges en vis forpligtelse til at udvise miljømæssige hensyn. Derfor sælger Kinnan flere og flere varmepumper og andre produkter til opvarmning og klima regulering af kontor bygninger, fabrikshaller og butikslokaler. Hotel- og restaurations branchen er også godt med, og det er en glædelig tendens, at flere og flere private virksomheder udviser initiativ til en miljørigtig adfærd.

Kompetent personale og højt service niveau

Kinnan udmærker sig som virksomhed også ved at holde et højt niveau inden for uddannelse af deres personale. Kinnans samarbejdspartnere – montører såvel som forhandlere – har adgang til rådgivning og vejledning hos Kinnans kompetente personale, som består af højt specialiserede ingeniører, som kender produkterne som deres egen bukselomme. Således kan problemer hos slutbrugeren afhjælpes hurtigt og effektivt.

Kvalitets produkter fra kendte mærker

Kinnan forhandler varmepumper fra Mitsubishi, LG og Panasonic – og inden for hvert af disse mærker findes produkter tilpasset ethvert behov – og selvfølgelig af højeste kvalitet og gennemtestet ifølge alle standarder. Se for eksempel de super avancerede varmepumper fra Mitsubishi på kinnan.dk, som ikke alene leverer varme til dit hjem, men også sørger for at holde det nedkølet på varme dage.