Skip to content

Alt til din hobby finder du hos Gavlhuset

5 år ago

351 words

Webshoppen på Galvhuset.dk er stedet, hvor du skal søge, hvis du mangler noget til at kunne arbejde videre med din kreative hobby. Stort set ligemeget hvilken kreativ hobby, som du dyrker, så kan du finde, hvad du skal du skal bruge hos GavlHuset. Dette både i den fysiske butik i Haverslev eller på webshoppen. Dette er lige fra garn og uld, over lys og servietter, til tusser og maling til forskelligt værktøj.

Du finder i shoppen blandt andet et stort udvalg af lækkert bomuldsgarn i høj kvalitet, hvad enten du hækler eller strikker. Shoppen fører også en masser smukke farvet pyntebånd, der kan bruge til rigtig mange formål. Der er stort udvalg i miniature og dukkehuse, alt i papir og karton i rigtig mange forskellige størrelser og til rigtig mange formål. Du kan finde dele til smykkefremstilling som vedhæng, låse og læder og alt hvad du skal bruge til Patchwork. Her er stempler med blandt andet citater og farver til disse plus diverse redskaber og værktøj som du kan brug, når du udfører din hobby. Men også masser af malerbøger og tilbehør til dette som tusser og farver.

Mere end 20.000 forskellige varenumre er der i butikken, der hele tiden bliver udvidet. Der er åbent online døgnet rundt, og du kan finde alt hvad du har behov for til din kreative hobby på Gavlhuset.dk hobbyforretning – også hvis du skal bruge det som gave. En god løsning er måske at få lavet et gavekort til Gavlhuset, hvilket også kan lade sig gøre via webshoppen. Desuden er der på webshoppen stor mulighed for at blive inspireret til din egne projekter. Faktisk er der en hel kategori med foto af forskellige ting, som du i ro og mag kan gennemse og dermed få gode ideer til at lave egenproduktion. Desuden tilbyder Gavlhuset at afholde en række forskellige kurser, hvor du kan få tips til og lære teknikker til at udføre den kreative hobby.