Skip to content

Alt udstyr til din scene findes hos Sunstill

4 uger ago

307 words

Har du startet et nyt teater, skal skolens teaterrum opdateres eller skal du planlægge en fed opsætning af et teaterstykke et nyt sted? Så kan du hos Sunstill finde alt, hvad du har brug for til at sætte din scene op. Vi har masser af erfaring indenfor scenepodier, så du kan trygt handle alt fra drejescener til mobile sceneelementer til gelændere hos os. I vores sortiment finder du udstyr til din scene af den højeste kvalitet, så du have ro i maven, når først showet går i gang.

Skræddersyede løsninger

Vi sælger stadig tilbehør samt reservedele til scener, som vi har solgt for 40 år siden. Det siger noget om, at vores produkter er robuste og kan følge dig og dit scenerum længe. Vores scener egner sig især godt til rum som kulturhuse, skoler eller små teatre. Vi sælger både scenepodier i standardmål, men kan også lave dem specielt efter dine ønsker, så du opnår en skræddersyet scene til dit kunstneriske rum. Er der plads i budgettet til det mere tekniske, kan du også købe produkter som hæve-sænkegulve hos os.

Gå ikke ned på udstyr

Søger du udstyr til din scene, så kan vi hjælpe. Var det noget med et nyt gelænder, nye scenetæpper eller sikre og robuste stolelister? Alle disse ting og meget mere finder du i vores sortiment. Sidder du og har spørgsmål eller brug for vejledning i forhold til dit scenerum er du mere end velkommen til at kontakte vores kyndige team. Du kan ringe til os på +45 86 92 45 54 eller sende en mail på info@sunstill.dk. Vi står klar til at hjælpe dig med at få den optimale scene til dit projekt.