Skip to content
4 år ago

256 words

Baseret på elektromagnetisk ubalancering måler en analysevægt præcist helt ned til ti tusindedele af et gram. Kombineret med den moderne teknologiske udvikling inden for computere er analysevægten én af de mest præcise og konsistente vægte i laboratorieverdenen. Det er vigtigt at være så nøjagtig, når du har med målinger i et laboratorium at gøre, hvor hvert mikrogram kan være udslagsgivende for et bestemt resultat.

Tip: Når du skal have en analysevægt, så er det en god idé, at kigge mod Sverige, hvor du finder gode priser. Fx. hos vagexperten.se, der har et stort udvalg.

Analysevægten har sædvanligvis indbygget en mikrocomputer, som muliggøre direkte udprintning af resultater. Denne mulighed kan spare laboratoriet for en masse dyrebar tid. Det mest specielle ved analysevægten er kammeret, som bruges til afvejning af kemikalier. Det er vigtigt at kunne veje kemikalier ved den samme temperatur hver gang, da de kan have små afvigelser ved forskellige temperaturer.

På trods af deres komplicerede udseende er analysevægte relativt nemme at betjene af laboranter. Betjeningspanelet er meget intuitivt, og selv nybegyndere inden for faget er i fin stand til at arbejde med vægten uden meget forklaring. Yderligere er det nemt at skifte imellem måleenhederne, så du ikke behøver at omregne resultater til andre enheder selv. Desuden er det mekaniske robusthed helt i top, så vægten kan holde til en del mere end andre vægte på markedet i dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *