Skip to content

Campingspejle gør det meget nemmere for dig at køre med campingvogn

12 måneder ago

514 words

Det er svært at køre bil med en campingvogn, da den store vogn gør, at du har svært ved at orientere dig bagud. For at få et bedre udsyn kan du hjælpe dig selv gevaldigt ved at investere i et par gode campingspejle. Spejlene bliver sat uden på bilens sidespejle, så du bedre kan se bagom campingvognen. Det er med til at gøre, at du får et langt bedre udsyn, og at det derfor bliver nemmere for dig for eksempel at bakke campingvognen. 

Det er ikke et lovkrav for dig at køre med campingspejle, men hvis politiet ikke synes, at dine egne spejle giver dig et godt nok udsyn, kan du risikere alligevel at få en bøde. Det er derfor i mange tilfælde et fortolkningsspørgsmål. For at være på den sikre side, og fordi det rent faktisk er med til at forbedre din kørsel markant, er det en god ide, at du køber campingspejlene. 

Nogle af de meste populære campingspejle på markedet er Brunsgaard campingspejle. Det skyldes blandt andet, at de er meget robuste, samtidig med at de har en meget lav vægt. Det gør, at de både kan holde til at køre på en lang række forskellige underlag, mens letheden gør, at de ikke beskadiger bilens sidespejle. 

Du kan for eksempel købe Brunsgaard campingspejle på hjemmesiden campingudstyr.dk. Der har de et stort udvalg af alt det, du skal bruge, når du skal på campingferie. Det er derfor det helt rigtige sted for dig at kigge. Du får tingene hjem i løbet af kort tid og kan derfor hurtigt være klar til at tage på campingferie – også selvom du bestiller i starten af ugen, og du allerede skal afsted i weekenden. 

Når det kommer til campingspejle, kan du vælge mellem to forskellige slags: 2 punkt spejle og 4 punkt spejle. Et 2 punkt spejl er monteret to steder på dit sidespejl, mens et 4 punkt spejl er monteret fire steder på dit sidespejl. 2 punkt spejlet giver dig derfor et stabilt spejl, der passer godt til dig, der kører på gode veje, mens 4 punkt spejlet passer godt til dig, der også kører på mere bumlede veje. 

Campingspejle passer til stort set alle former for sidespejle og kan sættes fast uden ekstra udstyr. Nogle biler har dog meget specielle sidespejle. Det gør, at du kan være nødt til at købe en tryksko for at kunne montere campingspejlet. Lige meget hvad tager det kun få sekunder, før spejlet er på plads, og du er klar til at køre.