Skip to content

Den store temafest: 3 ting, der kan inspirere dig

2 måneder ago

277 words

Står du som ansvarlig for den helt store temafest, og vil du gerne sikre dig, at du samtidig giver dine gæster en realistisk mulighed for at leve op til de krav, som du har sat til festen? Så har vi i denne artikel samlet et par gode bud på temaer, som du kan benytte til din store fest.

Asiatisk tema

Kimonoer, turbans og rishatte. Asien har en fantastisk kultur helt generelt, men også ned på et niveau, hvor man går i dybden med de enkelte lande. Og samtidig er det ofte udklædning, som folk har mulighed for at skaffe eller lave selv. Skulle det ikke være tilfældet, kan disse genstande ofte erhverves for ikke ret mange penge. Og med et asiatisk tema kan man også lave noget fantastisk mad til festen, hvis det er inkluderet.

Far-festen

Ens far har bare en helt bestemt type tøj, og den skal vi huske at hylde. Hvis man samtidig har mulighed for at lave farkroppen med brug af puder eller andet, så kan man gå hele vejen. Utrolig nem og billig udklædning, som helt sikkert vil give nogle gode grin med på vejen. Husk, at denne temafest går godt i spænd med omgang grill på terrassen.

Tema med kendte personer

Dette giver ikke alene mulighed for at klæde sig ud som sin yndlingsperson (eller hadeperson), men der kan gøres en konkurrence ud af det. Hvem kan gætte, hvem du er? Og kan du gætte, hvem de andre er? Sæt præmier på spil, og så skal alle gæsterne helt sikkert nok få en god aften.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *