Skip to content

Ejendomshus.dk – ejendomsadministration

4 år ago

495 words

Som udlejer kan det være en god ide at blive tilknyttet en eJendomsadministration, så man slipper for at stå for vedligeholdelse og andre opgaver i forbindelse med ejendommen. Der er altid et administrativt og praktisk stykke arbejde, der skal ordnes, når man ejer en udlejningsejendom, uanset om den er privat eller udlejes til virksomheder.

Sinding & Co tilbyder hjælp til administration og vedligeholdelse af din ejendom. De er et full service ejendomshus, som står for forskellige opgaver som f.eks. entreprise, bygherrerådgivning, inspektør- og viceværtopgaver, rengøring, hækklipning, snerydning og akutte opgaver som vandskader og lignende.

Sinding & Co tilbyder sit eget faste team til at tage sig af de daglige opgaver og være i løbende kontakt med dig som udlejer, så samarbejdet foregår med stor tillid og troværdighed.

Det kan være yderst stressende at være udlejer og skulle stå for at løse opgaver selv. Med ejendomsadministration som Sinding & Co, kan de henvendelser, der måtte komme fra lejerne, rettes mod ejendomsadministrationen, så du ikke skal bekymre dig om at springe til. Du kan vælge at udplukke nogle forskellige services fra Sinding & Co’s udvalg, som du gerne vil have hjælp til, eller du kan vælge hele pakken og dermed få administrationen til at overtage alle opgaverne.

Med den service, som ejendomsadministration kan tilbyde, er du sikret et professionelt resultat. Teamet af ejendomsfunktionærer, ejendomsserviceteknikere og ejendomsinspektører tager ansvar for deres opgaver. Hos Sinding & Co vil du få tilknyttet en fast ejendomsadministrator, som kan kontaktes omkring opgaver i ejendommen. Det er vigtigt, at man opnår et tillidsfuldt forhold til sin ejendomsadministrator, og at administratoren har et bredt kendskab til ejendommen.

Vælger du full service administration af din ejendom, er du sikret professionel rådgivning på alle punkter. Når man er udlejer, vil man altid skulle stå med en masse regnskaber og måske skulle løse nogle akutte problemer, som man ikke føler sig i stand til. Med ejendomsadministration er du så godt dækket ind, at du kan overlade ansvaret til din administrator.

Det kan også have sine fordele at få et par friske øjne til at se på ejendommen og vurdere dens stand. En ejendomsadministrator vil nemt kunne tage stilling til, hvordan et budget bedst sammensættes, hvem der skal kontaktes, når myndighederne skal ind over, samt administrere fællesbudgettet for ejendommen.

Med en ejendomsadministrator fra Sinding & Co får du en fast samarbejdspartner, som på bedste vis kan tage sig af alle de små og store opgaver, som du ikke har tid til.