Skip to content

Fjernstyrede biler fra RC Biler hos Toytrade

11 måneder ago

541 words

Toytrade.dk er legetøjsbutikken til de lidt større børn – og til de voksne, der stadig kan finde ud af at lege, og at sætte pris på legetøj i høj kvalitet! Her finder du spændende legetøj med fjernbetjening, uanset om du er i markedet efter en benzindrevet fjernstyret bil, en drone, eller måske et fly eller en helikopter, som kan holde til at blive fløjet med i åbent terræn. Hos Toytrade.dk finder du også alskens reservedele og ekstra udstyr til dit fjernstyrede legetøj, for eksempel ekstra kraftige motorer, body shells, skinnende og blærede alu fælge og dæk i forskellige udformninger, samt tilbehør i form af Nitro brændstof, kuglelejer, rengørings midler og materialer, ekstra lygter og ladesæt.

Hos Toytrade er vi særligt stolte af at kunne præsentere hobby serien fra RC Hobby. Hvis du leder efter fjernstyrede biler, fly, eller helikoptere, så kan du roligt tjekke RC Hobby ud. I web shoppen på toytrade.dk finder du et vort store udvalg af fjernstyrede enheder fra RC Hobby. Især inden for kategorien RC Biler kan du finde fjernstyrede biler, som passer præcis til dine behov. De fjernstyrede biler fra RC Hobby fås som eldrevne, benzindrevne, og med en motor som kører på Nitro. Det er ikke helt ligegyldigt hvilken model, du vælger. Hvis din fjernstyrede bil primært er til inden dørs brug, på jævnt underlag eller skal fungere som legetøj til børn, bør du vælge en mindre, eldrevet model, som for eksempel HPI Q32 Trophy Truggy – en herlig lille microbil fra RC Hobby, som du kan holde i di håndflade! Den lille bil er nemt at styre, og dens størrelse gør, at den er utroligt manøvre dygtig. Batteriet er nemt at lade op, og alle dele kan udskiftes med tilhørende reservedele.

I den tungere afdeling finder vi de benzindrevne 1:5 modeller af rigtige biler, for eksempel den super flotte HPI Baja 5R 1970 Ford Mustang Boss 302, som er en tro kopi af sit amerikanske forbillede. Den lækre Mustang er perfekt til kørsel på vej eller track, og vil vende hoveder hvor end du vælger at paradere den! Til off road action anbefaler vi Maverick Blackout MT, som virkelig kan få fat i grus, græs og mudder, og som med sin kraftige motor og firhjulstræk kan forcere selv det mest kuperede og mudrede terræn uden at miste moment, og uden at hænge fast. Her kan du virkelig give dine venner baghjul!

Når du handler for mere end 500 kr hos toytrade.dk, får du en gratis fidget spinner med i købet, når du spenderer mere end 500 kr – og fri fragt ved køb for over 1000 kr!