Skip to content
2 år ago

377 words

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Hos Henza.dk finder man et stort udvalg af sportstape – både den almindelige slags og nogle helt særlige typer sportstape med bestemte formål. Her kan du for eksempel finde crosstape, som er en helt unik type tape, der bruges til smertelindring. Tapen fungerer sådan, at man placerer den direkte på et smertefuldt triggerpunkt, hvorefter den vil begynde at lindre smerten. Har man lyst til at prøve crosstape er det en god ide, at få hjælp af en professionel behandler de første par gange, da det er meget vigtigt, at tapen placeres korrekt, da den ellers kan gøre mere skade end gavn.

Derudover forhandler Henza.dk kinesiologitape, som er en udbredt tape blandt mange fysioterapeuter og andre professionelle behandlere herhjemme. Kinesiologitapen stammer oprindeligt fra Japan og går i Danmark under flere navne – eksempelvis K-tape, kinatape og muskeltape. Hos Henza.dk har man valgt at bruge det oprindelige navn, kinesiologitape. Kinesiologitape forhandles både i almindelige ruller og i pre-cut, hvilket vil sige, at tapen er tilpasset særlige steder på kroppen – eksempelvis fingre eller knæ. 

Indenfor almindelig sportstape forhandles her både elastisk og ikke elastisk i flere forskellige farver og størrelser. 

Henza.dk er en hjemmeside, som særligt er relevant for professionelle sportsudøvere, samt dem, der dyrker meget sport i fritiden. Dyrker man meget sport er det nemlig vigtigt, at støtte kroppen ekstra godt, så man undgår skader. Spiller man eksempelvis meget håndbold, kan man med fordel tape nogle af fingrene sammen, før kamp, så de støtter hinanden og man undgår at brække dem. Løber man meget, kan det være, at ankler eller knæ har brug for lidt ekstra støtte. 

Uanset hvor meget man passer på kan det dog ikke undgå, at man får lidt knubs engang imellem. Her kan produkterne fra Henza.dk bruges til at lindre og til at forebygge forværring af skaden, som allerede er indtruffet.