Skip to content

Hotinhair.dk – hair extensions, pleje og tilbehør til lave priser

3 år ago

415 words

Er du blandt de, som har fået foretaget professionel påsætning af hair extensions og tænkt, at det kunne du da sagtens selv gøre og spare frisørens dyre timepris? Så har du nu muligheden for at skaffe såvel de ægte hair extensions som det professionelle udstyr og de specille plejeprodukter online – hurtigt, billigt, og i lige så høj kvalitet som i de etablerede saloner!

Faste lave priser på hair extensions

hotinhair.dk kan du købe alle de remedier, der bruges i professionelle hair extension saloner. Du finder såvel de lækre extensions i høj kvalitet, og til forskellige teknikker, såvel hot fusion og cold fusion som ultrasonic, trense, tape on, clip on og flip in. Det er selvfølgelig smag og behag, hvilken teknik, man foretrækker, men det kan godt anbefales, at du har en veninde til hjælp ved for eksempel hot fusion, da dette involverer varm keratin og godt kan gå hen og blive ret bøvlet for én person.

Find elektronik til påsætning af extensions på hotinhair.dk

Ud over hårlokker i variable længde, finder du hos hotinhair.dk også de redskaber, som skal anvendes ved påsætning af de flotte hair extensions, herunder den elektriske varmetang – også kaldet en connector – som anvendes ved hot fusion, og ultrasonic connectoren, som i stedet for varme anvender ultralyd ved påsætning.

Vælg de rette plejeprodukter til hair extensions

Uanset hvilken teknik, du vælger, kræver dit påsatte hår særlig pleje. Hos hotinhair.dk finder du hele den udvidede produktserie fra Nook, som har specialiseret sig i udvikling af produkter til hair extensions. Således finder du plejende shampoo og balsam til påsat hår i forskellige farver, lige fra det lyseste blonde og grå hår til det kulsorte. Og du kan finde produkter, som er særligt velegnet til henholdsvis glatte og krøllede extensions.

Når du køber extensions eller tilbehør hos hotindhair.dk, får du dine varer leveret inden for 1-2 hverdage.