Skip to content

Inspiration: 3 nye ting, du kan lave med familien

4 måneder ago

280 words

Corona har lagt en dæmper på mange af de ting, som vi normalt foretog os, men verden er på vej tilbage til normal igen efter en længere pause. Men vi er stadig i en overgangsfase, og derfor kommer vi her med nogle gode bud på, hvad du kan give dig til at lave med familien på dansk grund, hvor sommeren nok for manges vedkommende kommer til at foregå.

Ridning for hele familien

Selvom det måske for mange synes som en ting, som piger gør, så er ridning faktisk både sjovt og udfordrende. Særligt, hvis man kan komme ud på nogle bakker og hygge sig. Der findes samtidigt forskellige tilbud for handicap ridning, skulle du have en i familien, som har nogle udfordringer på den front.

Padeltennis

Du har helt sikkert hørt om det, men måske ikke overvejet det endnu – men nu har du muligheden. Padeltennis, eller også bare kaldet padel, er ny sport, som er kommet til dansk jord for at blive, og der findes i dag alle steder i Danmark mange steder, hvor du kan få lov at udfolde dig i denne sjove sport, som hele familien kan være med til.

Trekking

Lange gåture er noget, der egner sig til alle. Men da vi under corona måske har gået de samme ruter meget, så bør du søge mod nye områder. Det gør ikke noget at køre lidt for det, fordi de nye indtryk er det hele værd. Samtidig kan de yngste familiemedlemmer også få sig en god lur i bilen på vej hjem, hvis du vælger denne løsning.