Skip to content

Køb eller sælg brugt iPhone til de bedste priser hos Phoneworld.dk

4 år ago

653 words

Vil du gerne af med din brugte iPhone og have en god pris for den? Du får altid Danmarks bedste pris for din ”gamle” iPhone hos Phoneworld.dk. Selvom din iPhone har fået nogle skrammer eller har en defekt, så vil Phoneworld.dk stadigvæk godt give en god pris, for vores reparatør sætter den i stand, så den kan videresælges til en ordentlig pris. Vi tilbyder en hurtig handel, hvor du får vurderet din iPhone, og så udbetaler vi pengene til din konto inden 5 bankdage, eller du kan få et tilgodebevis, som du kan bruge vores webshop til at købe en nyere iPhone for. Du behøver altså ikke vente på, at din ”gamle” iPhone er solgt, før du får betaling. Når du handler med Phoneworld.dk kan du være helt sikker på, at det er en fair handel. Du undgår at skulle sælge din iPhone på et brugtmarked, hvor du måske får en dårligere pris eller aldrig får dine penge fra en køber, som ikke betaler.

Spar tusindvis af kroner ved køb af brugt iPhone

Vil du gerne have en ny iPhone, men er det vigtigere for dig at få den til en billig pris, end at det er den nyeste model? Så kan du gøre en god handel hos Phoneworld.dk og spare tusindvis af kroner ved at købe en brugt iPhone af god kvalitet. I webshoppen finder du et stort udvalg af iPhones, og nogle af de nyere modeller fås til halv pris, hvilket er et rigtig godt tilbud. Du kan være helt sikker på, at når du køber en brugt iPhone hos os, så er den blevet nulstillet, renset og gennemtestet af vores dygtige reparatør, så den er kvalitetsmæssig næsten så god som ny. Du får altid en kvittering og har 24 måneders reklamationsret, hvilket du ikke får, hvis du f.eks. køber din brugte mobil af en privatperson.

Mindre ressourcespild og billige reparationer

Når du sælger eller køber brugt elektronik er du med til at gøre noget godt for miljøet. Fordelen ved at genanvende elektronik er, at det giver mindre ressourcespild og forurening. Hos Phoneworld.dk kan du altid få din iPhone repareret til en billig pris, hvis den går i stykker, og du kan købe tilbehør og reservedele i webshoppen. Som så mange andre bruger du sikkert din iPhone rigtig meget, og den bliver derfor slidt, og måske virker hjem-knappen pludselig ikke, eller batteriet står af. Hvis du ved et uheld taber din iPhone og skærmen slår revner eller bliver knust, eller bagsiden får skader, så er det muligt at få udskiftet skærm og bagside hos os.

God kundeservice og hurtig levering

Hos Phoneworld.dk kan du regne med, at der altid er en god kundeservice. Du får hurtigt svar på din henvendelse, hvis du sender os en e-mail eller ringer til os. Phoneworld.dk er en e-mærket online-butik, så det er nemt og sikkert at handle hos os, og der er ingen skjulte omkostninger. Priserne hos os er yderst favorable, og du bestemmer selv, om du vil betale kontant eller lave en afdragsordning. Når du har bestilt din iPhone, kan du forvente en hurtig levering i løbet af 1-2 dage.