Skip to content

Oplev et smertefrit aktivt liv

3 måneder ago

326 words

For mange mennesker lever med smerter, der begrænser deres ønsker i hverdagen. Et liv med kroniske smerter kan hurtigt føles som kendetegnende for ens person, da det er en konstant begrænsning i hverdagen.

Smerternes begrænsning er en individuel oplevelse. De kan være placeret forskellige steder i kroppen, og man har ofte forskellige behov og ønsker for hvor, hvad et aktivt liv skal betyde.

Derfor kan du søge hjælp til at opleve smertefri bevægelse hos fagkyndige, der tager udgangspunkt i individet og skaber individuelle sessioner på baggrund heraf.

Der vil blive taget højde for, hvad dine drømme og behov er, og hvad der er baggrund for den smerte, som du oplever. Drømmen om et aktivt liv uden smerter vil blive båret af de professionelle i sammenhold med dig, så du kan føre øvelserne videre, når dit forløb er afsluttet.

Bliv klogere på dig selv og grunden til dine smerter

Der er fokus på at træne din krop til at blive mere robust, men samtidigt er der bredt fokus på, at du selv får en større forståelse for dine smerter. Det er et ønske om, at du, med udgangspunkt i dine ressourcer og midler, følgende kan fortsætte et aktivt liv uden behandlere.

Måske drømmer du om at kunne lege ubegrænset med børnene, løbe efter bussen eller blive medlem af lokalforeningens cykelklub. Uanset hvad din drøm måtte være, er der mulighed for at hente professionel hjælp på tværs af mange discipliner og øvelser.

Alle disse øvelser har til formål at lade dig opleve at kunne bevæge dig smertefrit og møde dagens gøremål uden problemer.

Undersøg dine muligheder for et aktivt liv allerede i dag og lær at blive klogere på dig selv og din krop.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *