Skip to content

Opnå afspænding og sindsro med flydeterapi

8 måneder ago

303 words

I en hektisk hverdag drømmer man sig ofte hen til et sted, hvor man kan slappe af og sænke skuldrene. Nogle opnår dette ved at sætte sig med en bog i lænestolen, mens andre nyder en god massage.

Fælles for de forskellige måder at opnå afslapning og afspænding på er, at det giver en fantastisk ro og arbejder terapeutisk. En hel ny måde at opnå dette på er ved floating. En afspændingsterapi som er helt ny i Danmark.

Med floating befinder du dig en såkaldt floatpod, der er fyldt med kropstempereret saltvand. Tanken er lukket og overlader dig til begrænsede sanseinput og oplevelsen af vægtløshed. Her får du mulighed for at sætte tankerne i bero.

Floating er nyt på det danske marked, men blev som terapi udviklet i 1950’ernes USA i et forsøg på at isolere hjernen. Med denne terapi kan du få muligheden for at studere dig selv i det helt unikke miljø.

Forbedring af heldbred og en generel forøgelse af personligt velvære

Floating bliver både udnyttet af mennesker med psykiske eller fysiske skavanker, men i særdeleshed også af mennesker, der ønsker en højere livskvalitet og selvindsigt.

Nogle af de forbedringer der følger med regelmæssig flydeterapi, er smertelindring, stressbehandling, søvnforbedring og meget mere. Her er der fokus på den enkeltes personudvikling og velbefindende.

Udforsk en ny verden af mindfulness og meditation, der frier dig fra distraktioner og koncentrer sig om din indre ro og balance.

Du kan selv i dag undersøge, hvad floating kan tilbyde af forbedringer i din hverdag. Uanset hvad dine drømme for brug af flydeterapi er, er du garanteret at opnå højere selvindsigt og en indre ro med floating.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *