Skip to content

Sæt fut i krøllerne med Juuce Curls Frenz Krøllecreme på tilbud

1 måned ago

345 words

Har du naturlige krøller, bølger, fald eller måske permanentet hår? Så kan en krøllecreme give dit hår det boost, det har brug for, for at løfte krøllerne og skabe fantastisk volume og spil i håret. Juuce Curls Frenz krøllecreme definerer og giver dig kontrollen tilbage over dine smukke krøller.

Få mest mulige krøller ud af dit hår

Når du træder ud af badet, er processen simpel nok. Fordel lidt krøllecreme mellem dine hænder og kram det ind i fugtigt eller håndklædetørt hår. Det kan også være en god idé at tørre håret med en t-shirt eller et mikrofiberhåndklæde, da det ikke gør håret så kruset som et almindeligt håndklæde. Derefter kan du lade dit hår lufttørre eller bruge en diffusser for at maksimere dit krøllepotentiale.

Beskytter håret

Juuce Curls Frenz krøllecreme passer også på håret. Det gør den, fordi den består af en unik række ingredienser, som i samspil med vitamin B5 og olivenolie hjælper med at holde håret på plads. Seranoa ekstrakt gør, at du slipper for at bekymre dig om varmeskader og spaltede spidser. Krøllecremen sørger for, at du kan få de bedst mulige krøller. For at være ekstra sikker på, at krøllerne sidder resten af dagen, kan man også afslutte med at tilføre håret Frozen Spraywax eller vores Ultimate Finish hårspray.

Fantastiske tilbud

Tag et kig i vores sortiment af hårplejeprodukter, som er udviklet i samarbejde med prisvindende frisører. Du kan ofte finde gode tilbud på vores hjemmeside, og vores hårplejeserie sælges til venlige priser, så alle kan være med til at få flot hår. Har du flere eller spørgsmål eller henvendelser, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vores team står klar til at svare på dine spørgsmål.