Skip to content

3 uundværlige hacks til dit hjem

4 måneder ago

303 words

Det er ikke altid så simpelt at have et hjem. Hvis du er førstegangsejer, har du sikkert allerede på nuværende tidspunkt erfaret, at problemer opstår, hvor og når man mindst venter det – og når de problemer er fikset, opstår der nogle nye. Det er derfor ikke helt billigt at bo i hus, men vi giver dig her nogle hacks til at fikse eller komme problemerne i forkøbet.

Problemer med vandrørene?

Det vi ikke kan se, har vi ikke ondt af. Men det kan gøre ondt i pengepungen, når der opstår vandskader via de underliggende rørsystemer i hjemmet. Det kan være svært at identificere den specifikke kilde til problemet, men det findes der en løsning på. Med en helt særlig løsning til tætning af skjulte rørskader kan du hurtigt og nemt fikse dine problemer helt uden besøg af VVS-mand.

Pletter på sofaen er ikke noget problem

Pletter på sofaen er notorisk svære at få af, fordi de bløde overflader suger vand rigtig godt til sig. Men der er faktisk en løsning på det, som er næsten gratis, og som fikser problemerne på perfekt vis. Start med at duppe lidt vand på pletten, og hæld herefter kartoffelmel på det nu våde område. Fordel melet jævnt og tryk det ind med en ske, så det sætte sig fast. Lad det sidde i 10-15 minutter. Støvsug herefter melet af. Voila – pletten er væk.

Cola til afløbet

Løbet tør for afløbsrens? Cola kan faktisk klare en del af det grundet den enorme mængde syre, der er i sodavanden. Der er en grund til, at cola er så usundt at drikke.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *