Skip to content

Alt inden for børnetøj, brugskunst og indretning

2 år ago

417 words

På webshoppen Nummer16.com finder du produkter inden for bolig, børnetøj, brugskunst og indretning. Vi har en fysisk butik beliggende i Skive.

I sortimentet finder du bl.a. børnetøj og sko til børn i alderen 0-16 år. Udover tøj, finder du også et stort udvalg af tilbehør, herunder f.eks. skoletasker, hårpynt og badehåndklæder. Vi forhandler de bedste danske og skandinaviske mærker, og du er derfor sikret tøj, sko, boligtilbehør af den allerhøjeste kvalitet.

Hos Nummer16.com lægger vi vægt på kvalitet og anvendelighed. Tøj og tilbehør skal være praktisk og det skal kunne holde til lidt af hvert, da børn jo på et tidspunkt når til et punkt, hvor de vil ud og prøve kræfter med verden, og her er det en fordel, at påklædningen er holdbart og praktisk.

Udover børnetøj finder du hos Nummer16.com også et stort udvalg af interiør til børneværelset. Hvad enten du er privatperson eller arbejder som dagplejer eller i en børnehave, finder du hos os et kæmpe udvalg inden for legetøj, reoler, gulvtæpper og meget andet.

Til de voksne tilbyder vi endvidere et stort udvalg inden for boligindretning og brugskunst. Du finder f.eks. hylder og reoler i flotte materialer, bænke og taburetter der både er praktiske og dekorative og tilbehør til køkkenet.

Udover børnetøj og tilbehør til bolig og indretning finder du hos Nummer16.com også et udvalg af lækre delikatesser. Leder du f.eks. efter en værtindegave eller en fødselsdagsgave, kan du i vores sortiment finde en perfekt kombination af praktiske gaver, samt lidt godt til ganen. Vores delikatessekategori bugner af lækre specialiteter, herunder f.eks. øl fra Hancock, snacks fra Lakridseriet og pesto fra Cibo e Italia.

Nummer16.com er for dig, der går efter høj kvalitet, hvad enten det drejer sig om børnetøj, tilbehør til hjemmet eller delikatesser. Hos Nummer16.com er udvalget stort og kvaliteten i top.