Skip to content

Butiksdesign: 3 typer af interiør, du skal bruge til din fysiske butik

7 måneder ago

281 words

Selvom mange i disse moderne tider udelukkende benytter sig af online forretninger, så er der mange fordele ved at have en fysisk butik. Om du udelukkende har en fysisk butik, eller det fungerer som showroom og flagskibsbutik for din e-handel, så er der nogle ting, du kan tage i brug for at gøre oplevelsen bedre for alle inde i forretningen. Vi giver dig her 3 bud på forskelligt interiør, som kan forbedre din butik.

Brochureholdere

Hvad end du selv har tilbudsmagasin, eller de brands, du forhandler, gerne vil vise deres produkt frem, er det en god idé med brochureholdere, hvorfra folk kan tage noget med hjem. Du får rigtig god eksponering, når du giver dine kunder mulighed for at tage noget gratis med fra butikken med dit navn på.

Smarte POS-løsninger

Betaler dine kunder udelukkende på den klassiske måde, hvor de går op til kassen, som har en medarbejder klar til at servicere? Så kan du måske vinde meget ved at indføre et selvbetjeningssystem, hvor du ikke behøves bemanding for at checke ud med deres varer. Det giver også gode muligheder for at indføre smart rabatsystemer, der fungerer med softwaren.

Tænk over dine hylder

En populær detalje, som mange butikker benytter sig af nu om dage, er labyrintsystemet, hvor man skal forbi næsten alle varer i butikken, før man kan forlade den. For nogle kan det være en smule irriterende, men det betyder også, at kurvene typisk bliver fyldt mere op, fordi køberne bliver eksponeret mere for dine varer. Tænk også over, hvilke varer du sætter i knudepunkterne og i øjenhøjde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *