Skip to content

Få udstyret i orden med specialmaskiner designet til din produktion

12 måneder ago

444 words

Vi er nået langt med teknologien, og meget af det der før i tiden blev klaret med menneskehænder, kan i dag klares ved et snuptag og med millimeters præcision ved hjælp af specialmaskiner. Fabrikker over hele verden nyder godt af denne udvikling, hvor man kan lade maskiner om det kedelige arbejde, og mennesker slipper for at blive slidt op.

Er du ved at sætte en ny produktion op, eller har du brug for nye maskiner til at producere et allerede eksisterende produkt? Så kan du med fordel investere i en eller flere specialmaskiner fra unimec.dk. De udvikler specialmaskiner til alle typer produktionsvirksomheder. Ud fra standardkomponenter er de i stand til at levere en løsning, der er skræddersyet til dig – og det til en ganske rimelig pris.

En skræddersyet løsning til dit produktionseventyr

Du kan orientere dig i en lang række cases på deres hjemmeside, hvor du også kan få inspiration til din egen løsning. På hjemmesiden kan du blandt andet læse mere om standardkomponenterne, som er inddelt i kategorier:

  • Robotløsninger
  • Produktionsudstyr
  • Håndteringsudstyr
  • Montageautomater

image-1

Unimec.dk tilbyder robotløsninger, som oftest vil bestå af en computerprogrammeret robotarm. En robotarm er en særdeles avanceret maskine, som kan udføre det samme præcisionsarbejde hver dag. Dette gør den lige så godt som (hvis ikke bedre end) mennesker, uden at risikere at blive arbejdskadet for livet.

Produktionsudstyr er en bred kategori, der dækker over mange funktioner. Blandt andet er det maskiner der arbejder ved hjælp af punktsvejseudstyr, ultralyd, vanstråleskæring og meget andet. Fælles for processerne er, at der opnås et præcist og holdbart resultat – hver gang.

Håndteringsudstyr er den del af ’samlebåndet’ der håndterer produktet når det er færdigt. Det gælder altså sortering, pakning, palletering og transport. Det er udstyr, der ikke er lige så avanceret som for eksempel robotarmen – og dog er det udstyr, der bare skal fungere, hvis produktionen skal glide problemfrit.

Montageautomater er de maskiner, som monterer dele på produktet. Også her er der en række forskellige funktioner såsom skruemaskiner, UV-lys og ultralyd i spil, men den endelige udformning afhænger helt af dine behov.

Standardkomponenterne kan tilpasses dine behov, så du får en produktionsløsning der bare klapper. Du kan kontakte unimec.dk for en uforpligtende snak om, hvilke muligheder du har og hvordan de kan hjælpe dig på vej. God kommunikation omkring dine forventninger og deres kompetencer er vigtig i et samarbejde, hvor målet er en upåklagelig og holdbar produktionsløsning

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *