Skip to content

Undgå at slide på dine øjne med lupbriller fra Thorning Dental Optik

12 måneder ago

318 words

I visse brancher hænger djævlen virkelig i detaljen. Her er det bittesmå ting, der gør en forskel. Bogstavelig talt. Det gælder eksempelvis for tandlæger og kirurger. Her kan små oversete detaljer, betyde enorme konsekvenser for patienten. Disse fag arbejder nemlig med operationer af mennesker, og det betyder at der ikke skal meget til, før man har lavet en fejl.

Menneskekroppen er uhyre kompliceret. Umiddelbart tænker man måske mest over de store ting som lunger, hjerte, lever og de andre organer. Men organerne består jo i virkeligheden af bittesmå forbindelser. Det samme gælder resten af kroppen. Ryger der en lille mikroskopisk splint af en knogle eller tand, så kan pertinente lide stor smerte.

image-1

Øjne kan også nedslides

Derfor skal man have gode øjne som kirurg eller tandlæge. Du skal nemlig være opmærksom på helt små detaljer. Noget af arbejder foregå faktisk på et niveau, hvor det menneskelige øje ikke kan være med. Det er selvfølgelig et problem for patienten, hvis lægerne ikke kan se, hvad de arbejder med.

Det kan imidlertid også ende med at blive et problem for lægen eller tandlægen. Når de skal operere på et mikroskopisk niveau, udsætter de nemlig deres øjne for en enorm belastning. Det skyldes, at hjernen ubevidst prøver at få styr på, hvad der sker. Derfor prøver øjnene at opfange de detaljer, som egentlig er for små til at blive set. Det resulterer i en overbelastning, som over tid kan medføre skader på øjnene.

Heldigvis findes der en måde at undgå det på. Hvis lægen eller tandlægen bruger lupbriller under operationen, kan de nemlig følge med i, hvad der sker. På den måde undgår man fejloperationer og øjenskader. Du kan få lupbriller hos Thorning Dental Optik.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *