Skip to content

Frugtkasser er vejen til en sundere virksomhed

1 år ago

319 words

Med en frisk frugtordning kan I være med til at skabe et arbejdsmiljø, hvor sundhed kommer i højsædet. Det er samtidig også en måde at vise jeres medarbejdere, at I værdsætter deres indsats – frisk frugt er er den gode snack og det sunde alternativ. En måde at få bragt frugt ind i hverdagen er med frugtkasser, disse er altid fyldt med forskellige og spændende frugtsorter leveret i praktiske frugtkasser, frugten er den velkendte kvalitetsfrugt, som Frugtkasser.dk er kendte for.

Vælg mellem forskellige frugtkasser

Frugtkasser med frisk basisfrugt: Det er frisk håndfrugt til virksomhedens ansatte udgjort af sæsonens aktuelle frugtsorter. De fås i flere forskellige størrelser: 40 styk, 55 styk, 75 styk eller 100 styk. Vælger I en af de store kasser med basisfrugt, så I kan spare penge og stadig få den samme lækre frugt.

Økologiske frugtkasser: Denne version indeholder et bred udvalg af forskellige sæsonaktuelle frugter – selvfølgelig alt sammen økologisk. I kan vælge mellem en kasse med 40 styk, 60 styk, 75 styk eller 100 styk. Disse kasser er pakket i miljøvenlige frugtkasser, der er fremstillet af 80% genbrugsfibre og er selvfølgelig 100% genanvendelig.

Frugtkasser er mere end bare frugt på arbejdet

Der er mange fordele ved at have en frugtordning på arbejdspladsen, de fire stærkeste fordele kan opsummeres som følgende:

  1. Kvalitet og friskhed: Altid frisk frugt af den bedste kvalitet.
  2. Fleksibilitet og service: I kan altid ændre i antallet af frugt eller tilpasse med snacks og ligende – så det altid passer efter behov.
  3. Medarbejdere og motivation: En frugtordning giver anledning til sundere kerneværdier og trivsel på arbejdspladsen.
  4. Sund fornuft – en frugtordning i et år koster ikke nødvendigvis mere end en sygedag.

Læs mere om de forskellige muligheder på hjemmesiden og bestil direkte der, eller kontakt via formularen nederest på siden med forespørgsler.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *