Skip to content

Gør arbejdsdagen mere praktisk og behagelig

4 måneder ago

334 words

Et pænt og ryddeligt arbejdsmiljø har stor betydning for, hvor godt vi kan koncentrere os – lige så er det vigtgit, at de, der sørger for at holde tingene rene og pæne har det rette udstyr. Funktionelt og ergonomiske rengøringsartikler gør arbejdet både mere behageligt og mere effektivt. Hos Rauh.dk forhandler de produkter, der kan hjælpe med dette, og derudover har de ting som praktiske borde og transportvogne, der kan gøre arbejdet noget lettere og gøre, at dine medarbejdere skal slide mindre i det. Ligeledes er de smarte rengøringsartikler og –vogne funktionelle og kan også afhjælpe, at dine rengøringsfolk ikke slider unødvendigt på kroppen.

Hvad kan du finde hos rauh.dk?

  • Affaldshåndtering: Kæmpe udvalg af affaldsstativer og –beholdere til både indendørs og udendørs brug. Om du skal bruge affaldssorteringsspande til kontoret, nye affaldsstativer der passer ind i parken og ikke skæmmer naturen eller noget helt tredje, så kan du med garanti finde det i dette udvalg.
  • Transportvogne: Her finder du transportvogne og borde til kantinen, lageret kontoret eller køkkenet. Du kan finde bakke- og hyldevogne, bord- og kurvevogne, palle- og serveringsvogne og mange andre slags.
  • Rengøring: Alt i og til rengøring. Udvalget spænder over køkken- og toiletartikler, papirprodukter til rengøringsmidler og –vogne, støvsugere og hudpleje, så huden ikke bliver tør og træls efter rengøringsarbejdet.
  • Kontor: Her finder du produkter, der kan hjælpe med at gøre kontorarbejdet både mere behageligt og funktionelt samt produkter, der kan hjælpe med at holde kontorlandskabet pænt og ryddeligt.

Find det, du mangler

Du kan se deres store udvalg i webshoppen eller downloade deres produktkatalog og se nærmere der. De står desuden klar til at hjælpe dig, skulle du have spørgsmål til produkterne eller eksempelvis til, hvilken affaldsløsning, der vil passe bedst ind hos dit firma.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *