Skip to content

Søger din virksomhed en frugtordning?

3 måneder ago

331 words

Så behøver du ikke at lede længere, Frugtordning.dk leverer frisk frugt året rundt til virksomheder i hele Danmark. Hvis du har et ønske om at forkæle dine medarbejdere og bidrage til en sundere hverdag og en mere energifyldt virksomhed, så er en frugtordning uden tvivl den optimale løsning. Vi tilpasser frugtordninger og skræddersyer løsninger, så de passer til din individuelle virksomheds størrelse, ønsker og behov. Vores frugtudvalg varierer med årstiderne, og hos os kan du selv vælge, om frugten skal være økologisk eller ej. Alle vores frugtordninger er Nøglehulsmærket, hvilket er din garanti for, at frugten er frisk og ikke tilsat sukker. Vi tester jævnligt nye frugter og leverandører, så vi er sikre på, at du får leveret landets mest smagfulde og delikate frugt.

Få din frugt leveret med personlig chauffør

Vi har et ønske om at gøre det så let som muligt for dig. Derfor leveres vores frugt af vores serviceorienterede chauffører, og din virksomhed vil få en personlig chauffør tilknyttet, som leverer med et smil – hver gang. Vores chauffører leverer ikke kun til adressen, men hele vejen ind eller op på kontoret, uanset hvor kringlet eller høj bygningen er. Når chaufførerne leverer, medtager de jeres tomme frugtkurve eller -kasser, som vi rengør for jer inden næste levering.

Frugtordning.dk leverer årstidens frugt i kurve og kasser

Hos Frugtordning.dk indkøber vi frugt fra hele verden, så du og dine kollegaer kan nyde sæsonaktuel frugt hele året. Hvis du vælger os som din frugtleverandør, kan du både få leveret frugt i kurve og i kasser. Vi tilbyder flere forskellige ordninger, som varierer med hensyn til antallet af frugter. Til alle vores frugtordninger har du mulighed for at tilkøbe frugtsnacks, som blandt andet omfatter nødder, snackgrønt, frugtmuffins og dadler.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *