Skip to content

Gør hverdagen nemmere med en landbrugsvikar

3 måneder ago

324 words

At drive et landbrug er ingen nem sag. Èn ting er at have ansvar for levende væsner, en anden er at skulle koordinere medarbejdere og få en arbejdsplads til at løbe rundt. Nogle gange løber man ind i uforudsete udfordringer, og i det tilfælde kan det være ekstremt gavnligt med et par ekstra hænder i form af en landbrugsvikar. Hos Vikar Service kan vi hjælpe dig med at få en kyndig landbrugsvikar ud på dit landbrug.

En ekstra hånd

Året byder altid på lidt af hvert. Hvad enten det er vinterens strabadser, der gør du har brug for ekstra hjælp, eller om det er sommerferien der gør, at dine faste medarbejdere skal have fri, eller hvis du bare har ekstra travle perioder på grund af ekstra efterspørgsel, så kan man nogle gange få brug for en ekstra hånd. En landbrugsvikar kan også træde til ved sygdom. Der er altså mange gode grunde til at bede om hjælp fra tid til anden.

Kyndige landbrugsvikarer

Hos Vikar Service har vi kun dygtige og professionelle landbrugsvikarer ansat. Vi har blandt andet vikarer med erfaring indenfor svinebesætninger, kvægbesætninger, markarbejde, hønserier, ændring af stalde samt rengøring- og liftopgaver. Lige meget hvad, så har vi en dygtig vikar, som står klar til at hjælpe dig på dit landbrug. Vores vikarer har flere års erfaring indenfor branchen og du får derfor kyndig hjælp, når de ankommer.

Hør mere om dine muligheder

Kontakt os allerede i dag og hør mere om, hvordan du kan få hjælp på dit landbrug med en professionel landbrugsvikar. Hvad enten du har brug for en vikar med få timers varsel eller har brug for hjælp over en længere periode, så har vi dygtigt personale, der står klar til at hjælpe dig.