Skip to content

Har du nogensinde vundet en pokal?

6 måneder ago

372 words

Vinderen tager det hele – eller hvad?

Ja okay vinderen bliver nummer 1, og får måske den største og flotteste pokal. Og for nogle er nummer 2 den første taber. Men er det overhovedet rimeligt at sige sådan – nummer 2 kan jo have have spillet fantastisk, eller gjort det rigtig godt i den konkurrence eller sport, som han eller hun har deltaget i.

Nummer 2 kan sagtens være lige så glad som nummer 1. For måske har nummer 2 spillet op til sit absolut bedste i flere kampe, men måtte bare erkende, at vinderen var dygtigere i finalen. Det er ikke fordi, at du nødvendigvis skal “tabe og vinde med samme sind”, men andre placeringer end nr. 1 kan altså også være godt.

Altid sjovt at vinde en pokal

Uanset din placering så er det sjovt at vinde en pokal, når du har kæmpet i en sportsgren eller konkurrence. Du har givet alt hvad du havde, og så er det bare dejligt at have et minde for livet, som du kan være stolt af, og som fortæller hvor god du var.

Hvis du har prøvet at vinde en pokal som barn eksempelvis, så kan du garanteret også huske, hvor glad du var, da du fik den overrakt. Og glæden er nok lige så stor, hvis du vinder en pokal som voksen.

Hvor kan du købe flotte pokaler?

Hvis du står foran at skulle arrangere en turnering uanset niveauet, så skal du købe dine pokaler på hjemmesiden jef.dk. De har de helt rigtige pokaler til fodboldturneringer, badmintonturneringer, håndboldturneringer, og hvad du eller kan komme i tanker om af sportsturneringer.

Og så har de masser af erfaring og viden om området, for de har leveret pokaler til alt fra små stævner til DM og EM. 

Husk nu pokalen – måske bliver du selv den næste glade modtager.