Skip to content

Interiør og opbevaring fra Box de Lux

3 år ago

403 words

Hvis du leder efter praktisk opbevaring til hjemmet, som ikke koster en formue, og som samtidig er kønt at kigge på – så bør du klikke dig ind på Box de Lux’ online shop på boxdelux.dk. Her finder du alt i kurve og kasser, so du kunne tænkes at få brug for i dit hjem: Praktiske opbevaringskasser i metal, acryl, diverse natur materialer (flet, træ, papir og pap), kurve, poser og tasker i flet, tekstil eller papir, og selvfølgelig opbevarings møbler til børneværelset, som er særligt velegnet til opbevaring af legetøj (for eksempel LEGO klodser). Du kan også finde diverse spande (pedal spande, Omniutil spande), papir kurve og dåser, samt andre praktisk ting til ophængning og opbevaring som for eksempel knager og knagerækker, sko hylder og sko kasser samt vasketøjs kurve.

Dekoration til hjemmet fra Box de Lux

Ud over praktiske opbevaringsmøbler, kasser og kurve, finder du også andre ting til hjemme hos Box de Lux, herunder diverse dekorationer til væggene. Se for eksempel de mange smarte wall stickers, plakater, i flere forskellige størrelser og med eller uden tilhørende rammer, praktiske glastavler til beskeder eller madplaner og dekorative skilte i træ og karton, med smukke udklip, som gør sig godt mod hvide vægge.

Lækkert køkkenudstyr til hverdag og fest

Hos Box de Lux finder du også såvel praktisk som dekorativt tilbehør til dit køkken. Webshoppen fører alt fra kønne opbevaringsdåser til engangsbestik i træ og bambus – super miljøvenligt og en del kønnere end plastik. Til skoletasken og køleskabet findes de berømte madkasser og opbevaringsbøtter i hård plast fra Sistema, og i tekstil afdelingen kan du finde håndklæder, karklude og viskestykker i slidstærk bomuld og i alle regnbuens farver.

Gaveidéer fra Box de Lux

Hos Box de Lux kan du nemt finde den perfekte værtindegave, eller indflytter gave til de unge, som netop er flyttet hjemmefra. Kig forbi boxdelux.dk og find inspiration!