Skip to content

Kompetent hjælp med moderne smertevidenskab

2 måneder ago

317 words

Hos Smertefribevægelse går vi op i, at vores klienter får den bedst mulige behandling. Derfor tager vi udgangspunkt i moderne smertevidenskab, som forstår, at et menneske med en smerteproblematik ikke er som en bil med et punkteret hjul. Der er ofte ikke én enkelt simpel løsning på problemet. Der skal derimod kigges på din problematik fra flere vinkler for at opnå de mest fyldestgørende resultater.

Tredelt indgangsvinkel

Hos Smertefribevægelse kigger vi ikke kun på det biologiske aspekt, altså om du har ondt i skulderen eller ryggen. Vi kigger også på de sociale faktorer, hvad der giver dig glæde i hverdagen, og hvordan hverdagen bedst skal fungere for dig. Vi kigger også på de psykologiske faktorer. I traditionel smertevidenskab har det psykologiske aspekt ikke fået meget plads, hvis ikke ingen plads. Hos Smertefribevægelse forstår vi udmærket, at smerter har en stor betydning for ens mentale helbred, og derfor kommer disse psykologiske faktorer også med ind i vores overvejelser, når vi sammensætter et program til dig. Det er moderne smertevidenskab.

Kompetente medarbejdere

Blandt vores team finder du flere, der har en uddannelse indenfor idrætsvidenskab med fokus på forskellige problemområder, såsom skulder, knæ eller ryg. Vi har også folk uddannet som jordemoder og fysioterapeuter. Lige meget hvilken smerte, du kæmper med, så har vi altså professionelle og kompetente folk, som er uddannet til at hjælpe lige præcis dig med din udfordring. Du kan altså vide, at du er i trygge hænder hos Smertefribevægelse, da alle vores medarbejdere er dygtige og uddannet indenfor moderne smertevidenskab.

Book en gratis konsultation

Er du nysgerrig på, om vi kan hjælpe dig? Så book en gratis og uforpligtende konsultation og hør mere om, hvordan vi kan skræddersy et forløb til dig, så du kan opnå et smertefrit liv.