Skip to content

Markiser af højeste kvalitet til private og erhverv

7 måneder ago

336 words

Hvis du er på udkig efter unikke markiser, er du kommet til det rette sted! Hos Kvalitetsmarkiser.dk kan du finde markiser, terrasseoverdækning og solafskærmning til den bevidste forbruger, som ved, hvad han eller hun vil have, og ikke er villig til at gå på kompromis med design og kvalitet. Vi tilbyder markiser til private såvel som erhverv, herunder butikker og restauranter. Hos Kvalitetsmarkiser.dk finder du ikke markiser i standardmål, da alle vores produkter måles op, sammensættes og produceres individuelt. Vi er ambitiøse, og vores mål er at være Danmarks bedste markiseleverandør. Derfor arbejder vi sammen med Europas bedste producenter. Desuden har vi vores egne montører, som kan løse store og små opgaver i hele Danmark.

Specialdesignede markiser med lang levetid

Når vi leverer markiser til private, er de oftest designet til terrasser og altaner. Vi lægger stor vægt på, at markisens design og farver passer ind i stilen på den bygning, hvorpå markisen skal monteres. Sammenhængen kan enten skabes ved, at markisens farver matcher med bygningens farver, eller ved at markisens farver står i skarp kontrast til bygningens farver. Du vælger selv farven på markisens stel og dug, og vi assisterer dig gerne. Vi har stel i mere end 50 forskellige farver og duge i mere end 500 forskellige farver, hvilket giver dig mulighed for at designe en markise, som er noget for sig.

image-1

Vores markiser tilpasses dine ønsker, og kvaliteten af dem garanterer dig et produkt, som du kan nyde godt af i mange år. Foretrækker du en vandtæt markise eller en indbygget markise, som er fuldt integreret i bygningens facade, kan vi naturligvis hjælpe dig med det. Hos Kvalitetsmarkiser.dk leverer vi som udgangspunkt alle vores markiser med motorer, så de er komfortable og nemme at betjene.

For den ultimative løsning opfordrer vi dig til at tage et kig på vores markisetilbehør, som blandt andet byder på regnsensorer, LED-belysning og varmelamper.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *