Skip to content

Ønsker i mere sundhed på arbejdspladsen?

12 måneder ago

345 words

Firmafrugt er den perfekte løsning til jer, der gerne vil sørge for et sundt og motiverende miljø i virksomheden. Den friske frugt er perfekt som en snack, når man hen på eftermiddagen begynder at miste koncentrationen, det er der, man har allermest lyst til at gå i slikket eller chokoladen, men det har som bekendt kun en kortvarig virkning. Ved at gøre frisk frugt tilgængeligt for alle jeres medarbejdere kan I være med til at skabe motivation og trivsel samt en sund holdning blandt kollegerne.

Frugtkurve for enhver smag

I kan vælge imellem flere forskellige løsninger og spændende frugtkurve:

  • BasisFrugt: Håndfrugt i det antal I ønsker.
  • Økologiske nøddekurve: 6 forskellige varianter af nødder og tørret frugt, perfekt til den lille sult om eftermiddagen.
  • Frugtordning: I kasser eller i flotte og præsentable frugtkurve, der er lige til at sætte på bordet i mødelokalet.
  • Den økologiske: Det naturlige valg, en frugtkurv eller –kasse med kun lækkert økologisk frugt.
  • Snack Grønt: Stort udvalg af produkter, der passer perfekt til møder og lignende, blandt andet 100% rene og friskpressede Frisk-Juice, udskåret frugt i bægere og meget andet.
  •  

Sæsonens frugter lige til døren
Alle frugtkurvene er tilpasset efter årstiderne, så I altid får en lækker frisk kurv med de bedste råvarer.  De går meget op i, at det er en personlig levering, derfor får i en personlig tilknyttet chauffør, der gerne leverer helt op til kontoret eller hvor end I ønsker, at få frugten leveret til. Chaufføren tager de tømte kurve med tilbage, så de kan blive rengjort og genbrugt, så I skal ikke bekymre om noget.

Firmafrugt leverer frisk frugt til virksomheder i hele København og omegn, uanset hvor lidt eller hvor meget frugt I måtte ønske, så leverer de med glæde til jer. Kontakt dem og få et godt tilbud på frisk frugt til jeres virksomhed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *