Skip to content

Professionel fotografering ved Sanneberg.dk

8 måneder ago

293 words

Hvis du er på udkig efter en fotograf, som kan levere kreativ og kunstnerisk reklame- og erhvervsfotografering, så anbefaler vi dig at besøge Sanneberg.dk. Sanneberg.dk har 15 års erfaring med packshots, produktbilleder, erhvervsportrætter og modelfotos til reklamekampagner og lookbooks. Virksomheden blev stiftet i Risskov i Aarhus tilbage i 2004, og siden da har firmaet vokset sig langt ud over bygrænsen. I dag rykker Sanneberg.dk ud til opgaver i hele landet med sine faguddannede fotografer, som alle har forskellige specialer. Det giver os den store fordel, at vi kan imødekomme alle typer af fotoopgaver og garantere dig billeder med det ønskede udtryk, hvor der er tænkt over enhver detalje. Hos Sanneberg.dk prioriterer vi at yde loyal og personlig service til alle vores kunder, og det samme vil du opleve, hvis du vælger os som din fotograf. På settet lader vi kreativiteten og spontaniteten dominere, og vi bidrager med en god energi og forslag til alternativer og forbedringer.

Hvor vil du have taget dine billeder?

Vi er fleksible og fotograferer når og hvor, det passer dig. Vi tilbyder tre forskellige lokationsmuligheder:

  1. Vores 300 kvadratmeter store fotostudie i Aarhus
  2. Vi kommer ud til din ønskede lokation
  3. Vi udvælger og udpeger en optimal fotolokation ude i landet

Vi er særligt gode til at udpege fotolokationer i vores hjemby Aarhus, men vi kender til unikke og ukendte lokationer i hele landet.

Sanneberg.dk er din troværdige fotorådgiver

Hvis du har spørgsmål til vores kompetencer, eller hvis du søger et uforpligtende tilbud på din næste fotoopgave, så kontakt os endelig. Vores professionelle fotografer sidder klar til at besvare enhver forespørgsel og give kompetent vejledning på telefon +45 40 44 19 26 og mail mail@Sanneberg.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *