Skip to content

PTH Gruppen – råstoffer, granit, sand, sten og grus direkte fra Vestjylland

2 år ago

550 words

Er du på udkig efter en leverandør af råvarer? Eller af grus, sand og sten? Eller måske granit eller granitskærver? Og må leverandøren gerne have base i Jylland? Så er du kommet til rette sted. Pthgruppen.dk er nemlig leverandør af alle førnævnte materialer, og så ligger virksomheden i Vestjylland.

Bag PTH Gruppen står Peder Thorvald, der har mere end 30 års erfaring indenfor granit- og stenbranchen, og virksomheden, der har eksisteret siden 2013, har i dag opbygget et bredt netværk af både leverandører og kunder.

Granit i alskens udgaver

PTH Gruppen er storleverandør af granitmaterialer til danske virksomheder og private havefolk, og du finder et bredt udvalg af forskellige produkter i webshoppen, fx belægningssten, granitskærver, stenmel og smukke kalksten fra Franken-Schotter i Tyskland.

Belægningssten i granit er en af webshoppens mest populære produkter, og det skyldes blandt andet, at udvalget er stort og stenene ikke bare smukke, men også af højeste kvalitet. Vælg mellem alt fra bordursten til brosten, chaussesten, kantsten og mosaiksten – og mange andre versioner af den populære natursten.

Stort udvalg af sand og grus

Udover smukke belægningssten kan du også købe sand og grus hos PTH Gruppen og på den måde komme helt i mål med dit belægningsarbejde. Du finder både brolæggersand, E-sand, A-sand, nøddesten, perlesten, stabilgrus, strandsand, ærtesten og forskellige former for støbemix. Fælles for alle varianter af sand-, grus- og stenmateriale er, at det kan pakkes i big bags, hvis det ønskes. Men har du mulighed for det, så er løs tip nok at foretrække – det er nemlig væsentligt billigere.

Nyt salg af cementsten

Som noget helt nyt er PTH Gruppen startet med at sælge cementsten til belægningsarbejde. Det skyldes, at flere kunder har efterspurgt et billigere produkt end granitstenene – og der er ikke noget, Peder Thorvald hellere vil end at gøre kunderne tilfredse.

Her kan du vælge mellem forskellige størrelser, og folkene bag virksomheden giver dig gerne gode råd ift. alternative mønstre, lægning osv. Alt du skal gøre, er at gribe telefonen og ringe. Du vil altid møde en hjælpsom og venlig medarbejder i telefonen, som vil gøre sit bedste for at svare på dine spørgsmål – kan han ikke det, så bliver du selvfølgelig sendt videre til mester selv. 

Priser

Når udvalget i webshoppen er så stort, som det er, er det ikke muligt at skrive noget generelt om priser. Men klikker du ind forbi hjemmesiden, så finder du en udførlig prisliste. Har du et større projekt eller står dit ønskede produkt ikke listet, skal du ikke tøve med at kontakte virksomheden og indhente et tilbud.