Skip to content

Rense- og rengøringsmidler til industrien

3 år ago

424 words

Knud E. Dan A/S blev grundlagt i 1960 af – som navnet antyder – Knud E. Dan. Virksomheden, der udvikler, producerer og sælger rense- og rengøringsmidler, startede ud i Glostrup, rykkede hurtigt til Hvidovre og derefter til Greve, da en voksende kundeskare gjorde det nødvendigt med et større domicil. I dag har virksomheden adresse i Greve, og siden 1998 har Knud E. Dan desuden ejet firmaet Idé-Kemi Aps, der ligger i Vejle.

Knap 60 års erfaring

Med næste 60 års erfaring i bagagen har Knud E. Dan udviklet sig til markedsførende eksperter på området, og denne ekspertise kan du som kunde nyde godt af; virksomheden rådgiver nemlig gerne i rense- og rengøringstekniske spørgsmål.

På adressen i Greve udvikles, produceres og sælges rense- og rengøringsmidler til industri og storforbrugere. Desuden er virksomheden lagerførende inden for de sædvanlige følgevarer, fx rengøringsrekvisitter, tilbehør og diverse maskiner. Det betyder, at du kan købe hele dit sortiment et sted, og desuden få gode råd og vejledning med i købet.

Et grønt fokus

Hvert år offentliggør Knud E. Dan en miljøredegørelse – et såkaldt grønt regnskab – som derefter godkendes efter EMAS (EU’s miljøstyrings- og miljørevisionsordning). Det er din garanti for, at alt fra produkter og arbejdsgange til processer og varelevering sker i overensstemmelse med gældende miljøkrav.

Samtidig vil virksomheden gerne synliggøre, at det er muligt at minimere den industrielle miljøbelastning, selvom man er en stor virksomhed i en kemifyldt branche. 

Rengøringsmidler til stort set alle brancher

Er du på udkig efter en ny leverandør af rengøringsartikler, så er Knud E. Dan garanteret en mulighed. De udvikler nemlig professionelle rengøringsmidler til stort set alle brancher, fx: vindmøller, skadeservice, transport og fødevarer. Desuden finder du traditionelle rengøringsartikler til almindeligt rengøringsarbejde, fx til kontorer, institutioner og offentlige såvel som private virksomheder.

Har du brug for rådgivning til en specifik branche, så finder du en lang række branchevejledninger på knudedan.dk, ligesom du er velkommen til at tage kontakt, hvis du har behov for vejledning.