Skip to content

Få den helt rigtige vikar med vikarservice.nu

4 år ago

399 words

Hvis din virksomhed er præget af kortere eller længere perioder uden beskæftigelse, er det oplagt, at du i de travle perioder benytter dig af hjælp fra vikarer, frem for konstant at skulle afskedige og ansætte medarbejdere. For det første vil du kunne operere meget mere fleksibelt i forhold til kunderne – vikarer kan ofte træde til med kortere varsel end konventionelle lønarbejdere, og har du fået en opgave i en del af landet, som ligger uden for dit normale geografiske område, kan du vælge at hyre vikarer ind, som ligger tættere på den lokation, hvor opgaven skal udføres.

Kontinuitet og sikkerhed med vikarservice.nu

Det er en myte, at vikarbranchen er præget af stor usikkerhed, og at vikarer, er flygtige størrelser, som smutter, så snart de kan se chancen for noget mere permanent. Mange personer vælger aktivt at arbejde som vikarer, og trives fint med denne måde at leve på, netop fordi dygtige vikarbureauer gør det mere attraktivt at færdes i midlertidige ansættelser.

Vikarservice.nu er et vikarbureau, som sætter en stor ære i at levere det rette match. Derfor gøres der meget ud af at udvælge den helt rigtige kandidat til dig – uanset om du er landmand, entreprenør, indehaver af en montage- eller håndværker virksomhed eller ansvarlig for ansættelse inden for service fagene, for eksempel hjemmepleje eller rengøring. Der lægges vægt på, at vikarerne skal have de rette kompetencer og et højt niveau af branche erfaring inden for de områder, de formidles. Derfor kan du være sikker på, at du, når du vælger en vikar fra Vikarservice.nu, får en stabil og loyal medarbejder, som vil gøre sit alleryderste for at tilpasse sig virksomhedens praksis og code of conduct.

Undgå at ansætte nye medarbejdere blot for at fyre dem igen. Det er omkostningsfuldt og stressende for både dig selv om medarbejderen – vælg i stedet et vikar fra vikarservice.nu.