Skip to content

Spring mellemled over og fokuser på mersalg

3 uger ago

296 words

Mange drømmer om at komme ud af starthullerne og skabe noget, der er ens eget, og som kan mætte et behov både for en selv og omverdenen. Det kan virke uoverskueligt at starte op, og det er derfor oplagt at søge vejledning og at udlicitere de opgaver, som andre kan gøre bedre.

Når man starter sit eget, handler det jo netop om at bruge tiden på det, som man er bedst til. Det er det, som du vinder mest ved, og det samme gælder for dine kunder.

En af de store administrative opgaver, som kan være i vejen for, at man kommer i gang, er spørgsmålet om hjemmeside- og webshopopbygning. Det findes der heldigvis også en hjælpende hånd til, og denne hedder Ordrit.

Ordit er for dig med fokus på mersalg. Det er dit værktøj til online salg uden de fordyrende mellemled. Alt det kræver for dig at sende online er en smartphone og adgang til internettet. Så simpelt kan det gøres.

En One-Stop platform uden skjulte udgifter

Ordrit er bygget til dig, der ikke har råd, tid eller overskud til at bygge og administrere en komplet webshop. Det er også bare til dig, som finder det tiltrækkende, at det er let og overkommeligt at komme i gang med at sælge på nettet.

Det er en all inclusive-platform. Du kan have et ubegrænset antal annoncer, hvor dit segment kan opdage dig og derfra blot bruge MobilePay til betaling.

Det, du knytter til platformen, er en firmakonto gennem dit CVR-nr., hvorigennem Ordrit henter de nødvendige oplysninger, som er knyttet hertil. Herefter er du klar til at komme i gang med dette smarte alternativ til en weshop.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *