Skip to content

Stiksikker vest er din sikkerhed i tilspidsede situationer

3 år ago

363 words

Arbejder du som vagt, politimand eller i militæret, kan du komme i tilspidsede situationer, hvor du bliver angrebet med en kniv. I det tilfælde er det vigtigt, at du er klædt ordentlig på, så du ikke kommer til skade – eller i hvert fald mindst muligt. Du kan beskytte dig selv godt ved at tage en skud- og stiksikker vest på. Den kan afbøde for en kniv, så den ikke går igennem til din torso. Det er en rigtig god beskyttelse af dig. 

Hvis I leder efter en god skud- og stiksikker vest til jeres medarbejdere, er det en god ide for jer, at I bruger den fra elite-armor.dk. Det er en stor webshop, hvor de har en række forskelligt sikkerhedsudstyr, deriblandt også et stort udvalg af veste. Det gør det nemt for jer at finde de rigtige til virksomheden.

Når I køber veste, er det vigtigt, at I køber nogle, der passer til dem, der skal bære dem. Det vil blandt andet sige, at det er vigtigt, at I køber veste, der er specielt lavet til kvinder, hvis det er en kvinde, der skal bære dem. I vestene til kvinder er der lavet plads til barmen. Det gør, at vesten er langt mere behagelig for kvinden at have på. Den er dog samtidig lige så sikker, som de andre veste er. 

Alle vestene er lavet af det materiale, der hedder kevlarflex. Det er et meget kraftigt og holdbart materiale, som er fem gange stærkere end stål. Det kan derfor holde til rigtig meget. 

Vestene er lavet, så det er nemt for personen at bevæge sig. Både vagter, politi og militær har brug for at kunne bevæge sig så frit som muligt for at kunne udføre deres arbejde. Vestene sidder ikke i vejen, men giver den optimale beskyttelse til dem, der prøver at beskytte andre.